Jump to content

sumnjiva smrt


deltacro

Preporučene objave

danas sam zamoljen od jedne osobe da pokušam dobiti pomoćod vas koji se razumijete u zakon što da se poduzme u ovom predmetu.

- osoba je bila pretučena od strane poznatih osoba,tako piše u traumatološkom listu. istom su okvalificirane težke tjelesne povrede, polomljeno tri rebra,povreda glave,razbijen nos.. piše da je bio vidljivo pod utjecajem alkohola (nije alkotestiran niti uzeti krv i urin ). nakon pružene pomoći u bolnici isti je pušten odmah iz bolnice i sam dolazi do sestre pješice par kilometara. nakon nekoliko dana ista ta osoba pronađena je u svom stanu da je umrla.ovlaštena osoba konstatirala je da je isti umro uslijed konzumiranja alkohola i bez obdukcije isti je sahranjen. nakon toga sestra dobiva telefonske pozive ( skriven broj ) od NN osobe da njezin brat nije umro prirodnom smrću već je doslovno ubijen . sestra se obraća policiji no već 6 mjeseci nema nikakvih povratnih informacija,tražila je razgovor sa načelnikom policije ali nije odobreno.. nakon te sumnjive smrti njegov brat bolesna osoba ( ima invalidnost slabo čuje i još neke duševne smetnje a i sklon je konzumiranju alkohola jedne noći biva uboden nožem od strane NN osobe u leđa u snu.. niti za taj slučaj sestra ne dobiva nikakvo izvješće od policije sve to poprima veliku zagonetku što se to događa.postoji jedna verzija priče osoba iz tog mjesta je je ovaj pokušan biti ubijen jer je možda znao nešto tko bi mogao biti povezan sa smrću svog brata... sve ovo je obavijeno velikom tajnom i ništa još nije dobila od policije mislim na nekakvo obrazloženje o tim događajima..NN osoba javlja se povremeno i govori da su oba slučaja povezana no da se neke osobe namjerno štite i da on ima ta saznanja ali nesmije se petljati u sve to... molio bih savijet što da gospođa poduzme ,kome da se obrati da se rasvijetle ta dva događaja jer ovo je stvarno čudno da ništa do sad nije dobila službeno a pokušavala je od policije.. buili jesu neki iz policije obavili razgovor s njom ali na tome je sve završilo... Hvala u ime gospođe ako netko može uputiti pravno što da učini i dozna istinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijaviti sve Županijskom državnom odvjetništvu.

 

To je sve što joj preostaje.

 

Ekshumaciju može naložiti samo sud. Kako je prošlo 6 mjeseci, teško da će se moći otkriti vaš svi mogući tragovi.

 

Nije mi jasno kako je ustanovljeno da je netko umro od alkohola bez analize krvi ili obdukcije :-?

 

Također ako je netko uboden nožem s leđa i umro od toga jasno je da se radi o ubojstvu.

Tu je Županijsko državno odvjetništvo sigurno smrt okarakterizirala kao ubojstvo od strane nepoznatog počinitelja.

 

Sestra kao oštećena ima pravo na informacije o tijeku postupka, osim ako time ugrožava istragu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oprostite možda nisam dobro opisao.prvi brat je nakon što je pretučen nakon par dana umro i konstatirano je da je uslijed alkohola iako je imao TTO to nije smetalo ovlaštenoj osobi da konstatira smrt alkohol kao razlog no nije bilo obdukcije... ali drugi brat je nakon smrti prvog brata nedugo nakon sahrane bio uboden na spavanju od strane NN osobe ili osoba obzirom da je mentalno bolestan te slabo čuje on ništa nije ni vidio ni čuo što se događalo dok je spavao neka saznanja su ukazivala da je netko mislio da taj drugi brat zna osobe koje su skrivile smrt umrlog brata te pokušale i ovoga se rješiti... zanimljivo da policija nema rješenje niti bilo kakvo pismeno o njihovom dosadašnjem radu... sestra prima anonimne tel.pozive gdje joj se govori da je brat ubijen i da nije umro prirodnom smrću.. hvala vam na odgovoru i predložit ću da ode kako ste rekli na županijsko državno odvjetništo,jer ovo je previše neobjašnjenih stvari da bi bilo slučajno. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija