Jump to content

kako dalje...


scampy

Preporučene objave

na sve primjedbe,žalbe,zahtjeve i sl.porezna se ne obazire...ne odgovara...to traje od 2002.god. zbog duga po zatvaranju obrta...nakon svake opomene pred ovrhu ili pak na samu ovrhu(2004) uožena je žalba ,kao i kasnije na sve druge opomene, ali porezna nikad ali baš nikad nije odgovorila na nijedno pismeno?

u 05/2008 uložen zahtjev min.fin.rh -zg,za otpis preostalog duga(uredno se naplačuje ovrha manjim iznosom(mali OD) od 2005)a zbog ugrožavanja egzistencije!!

zg. uredno tokom slijedeće godine traži od st da pošalje dopunu podataka ali st se na sve oglušuje...ne odgovara ni zg ni st?? u 05/2009 stranka odlazi u por.upr.st i tamo se referent kao kroz maglu sijeća da je došlo nešto iz zg ali to mora pronać?uglavnom tek pred 10-tak dana,NA INZISTIRANJE STRANKE, pokrenuo je zahtjeve prema tijelima a za utvrđivanje preostalog duga???

ŠTA NAPRAVIT!!!!

NETKO OVDJE DEBELO ŠTEKA...šta napravit kad porezna ne odgovara na dopise i ne donosi nikakav akt po tome...kako ubrzati stvar???

DA LI SE MOŽE prigovorit na kartu diskriminacije,na ustavnost????

molim POMOĆ!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija