Jump to content

dug tcomu


hazarter

Preporučene objave

imam dug star 9 godina prije 1 gdinu pojavilo se na općinskom sudu u sinju na oglasnij ploči javna dražba mojih stvari.nije mi jasno kako to mogu jer mi nikad nije došlo da dodem na sud radi toga, i nikad nikakva obavjest glede toga osim zadnj tcomove opomene stare 9 godina.zanima me dalije povređeno moje građansko pravo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Teoretski gledano, nemoguće je da su vam stvari na dražbi, a da nije proveden prije toga postupak. Koje stvari su vam na javnoj dražbi? Odakle bi sud znao za te stvari,a da ih nije prije toga popisao? O kakvom dugu je riječ?

 

Možda da napišete detaljnije o tome, npr. što stoji točno na oglasnoj ploči, pa će onda možda biti jasnije...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je dug ht-u ili tcom.nikad nisam pozvan na sud niti mi je upućen poziv za sud,a za stvari znaju jer su poslali meni doma toga koji popisiva stvari od strane suda .do duše ja nisam doma već 7 godina nego sam odsutan ,u tj kući mi zivi sestra i njena malodobna dijeca.kada je tj dotični došao popisat stvari djeca su bila doma ,mali od moje sestre ga nije htijo pusti jer je mama rekla da se neznancu nesmje otvorit ipak je uša ngovarajuc dijecu i tako sud zna za stvari.a daje išta dolazilo doli doma mene sestra obavjesti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija