Jump to content

Prijava prebivališta na kuću u izgradnji


Daz

Preporučene objave

Da li netko zna da li mogu prijaviti prebivalište na zemljište za koje imam vlasnički list i na kojem postoji montažna kućica (priključak vode i struje ali za nju nije tražena, niti je potrebna građevinska dozvola) dok se "prava" kućica tek gradi pokraj(ima građevinsku dozvolu ali tek je pod krovom, nema još prozore i vrata)? Prijavili bi se prvenstveno zbog prireza, priznajemo, ali ako mogu oni mogu i ja:) ili?

da li je netko to pokušavao kad pitam oko sebe...svi su negdje drugdje prijavljeni a rade u Zagrebu....pa zar sam ja jedini majmun?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala, zvali smo direktno tamo u gruntovnicu i utvrdili smo isto ali sam se nadao da ima neka caka....ALI u toj ulici/SELU nitko nema legalnu adresu jer nitko nema uporabnu dozvolu (iz kojekakvih razloga) ali pitanje je što tim ljudima piše u osobnoj (kako su mogli dobiti adresu???)

 

Na temelju vlasničkog lista sa adresom dobivam DOZVOLU za prijavu novog mjesta prebivališta ... na temelju čega bi moja firma mogla obračunavati manji prirez jer su mi na MUPu tako rekli da moram predočiti vlasnički list gdje piše da sam ja vlasnik kuće, što jesam tj. bit ću kad sve to upišem i onda oni tu novu adresu upisuju u promjenu prebivališta, ja mijenjam sve dokumente na tu adresu i dostavljam potvrdu u svoju firmu. ALI muči me ta adresa...kakvu adresu imaju susjedi koji žive normalno u svojoj kući ali nemaju uporabnu dozvolu, vjerojatno su to stare kuće (ima i novih i selo nije neka totalna zabit niti romsko naselje..., hm.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija