Jump to content

neuredna dostava


amim

Preporučene objave

prije 2o g. kupio sam zemljište koje sam parcelirao i proveo u katastru, a ne u zemljišniku. 2004 g. pokrenuo sam tužbu za utvrđivnje vlasništva dosjelošću. adresu tužnika naveo sm onu iz ugovora. pogrešnoj osobi sa istim imenom, tužba s odgovorom dostavljna je. temljem toga sud donosi presudu zbog ogluhe i priznajaje vlasništvo. prusuda se vraća s naznakom primalac nepozant.sud traži adresu kod mup-a tuženik nepoznat. saznajem da adresu tuženika i prosljeđujem je sudu prije 6 mjeseci međutim sud ne reagira.

Također saznajem da je tuženi umro davno i da još nisu sređeni odnosi među njegovim nasljedncima, te da ostavinska rasprava još nije okončana pa time nije donešeno ni rješenje o nasljeđivanju. što mi je činiti spram suda? Tražiti objavljivanje dostave na oglasnoj ploči ili sl.? Tražiti da se presuda poništi, pozovu nasljednici...

Mogu li od njegovih nasljednika tražiti potpisivanje nekog dokumenta kako upisao vlasništvo u ZK, iako nemaju rješenje o nasljeđivanju?

Napominjem da sa njima nemam nikakvih problema.

Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija