Jump to content

očajna


malena777

Preporučene objave

Bog!

ja i moj suprug smo pred razvodom..vec duze vrijeme se neslazemo i nismo imali seksualni odnos cesto,zbog cega sam nakon puno pokusaja pokusavala da to ispravimo al nije islo.i na kraju prevarila ga..al sada tek pocimje borba jer imamo sina 3godine. on hoce da zivi s njim a ja da zivi samnom..stalno mi prijeti sudom i slicnim stvarima i da cu malog izgubiti...i sada tu ima milijun prica da sam ja njega ne samo jednom prevarila nego vise puta,sto naravno nije istina,a da on ima svjedoke i da ce ju to potvrdi na sudu.pomozite neznam sto da radim ako je ko bija u slicnoj situaciji neka mi rece uzasno ocajna....ZAHVALJUJEM

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

malena777 je napisao:

znaci sto se tice nevjere ja nemogu izgubi djete..jer ja ipak mislim da djete mora pripasti majci kao glavnom skrbniku..

 

to što vi mislite ne znači i da je to u svakom slučaju najbolje za dijete. sud će prilikom odlučivanja voditi računa o interesima djeteta kao primarnom kriteriju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dijete nije ničija stvar. Kad je riječ o skrbništvu ono je zajedničko i ravnopravno, barem po zakonu i za pretpostaviti je da u slučaju vašeg zajedničkog djeteta neće biti riječi o oduzimanju skrbništva jednom od roditelja, što ionako može učiniti samo nadležna institucija, već će se dijete povjeriti na zajednički život jednom od roditelja, a drugom roditelju odrediti, što je prije svega djetetovo pravo, susreti i druženja te iznos za uzdržavanje djeteta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja svog supruga jesam prevarila i varam ga jedno dva miseca sve dok on to nije dozna..ja svacam da sam tu pogrijesila...na neki nacin mi je i krivo i sramim se teg svog djela,,radila sam u kednom kaficu i to bi kada su bile popodnevne smjene znalo biti do dugo u noc nekada do dva tri sata...a kada bi ranije zatvorila nalazila bi se sa tim likom po pola sata sat vrimena i onda bi dosla kuci..par puta sam i izasla van s frendovima sto mu tada nije smetalo nego mi sada sve to nabija na nos...kada smo se ozenili zivili smo par miseci kod njegovih i presli smo ziviti ka postanari,,al dvi obitelji nisu mogle zivi i tu je bilo obiteljskog nasilja i policija je dolazila i vodila ih na sud stim da sam ja bila pozvana kao glavni svjedok jer sam se tu nasla...onda posli teg njegovom ocu su prijetili da ce ju mu bombu baciti u kucu jer je duzan neke novce nekim ljudima i to neplaca...a muz jer jos nismo rastavljeni sluzbeno je bivsi ljeceni narkoman s dosjeom u policiji..ima hepatitis,a zadnjih pola godine tak sto pije normabele za smirivanje...itd.

 

i ja sam trenutno sada nezaposlena i prelazim ziviti u drugi grad pola sata voznje od sadasnjeg mjesta do mjesta di prelazim..kao postanar ziviti....cekam posa i mogla bi poceti raditi kroz koji dan..

 

molim vas odgovorite mi dal dijete moze ziviti u tim okolnostima s ocem jer muz se sada vratija ziviti s svojima aa stim da su se i njegovi sada razveli i da zive skupa i stalno je neka svada i dalje...

dal ja pored sveg ovog mogu izgubiti skrbnistvo nad svojim sinom...

al zaboravi reci s tim da me je muz prije par dana uhvatija za vrat tisnija i plunija u lice i to sve isprid djetete

 

 

hitno sto da radim neda mi ni da vidim svoje djete

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nitko Vas nema pravo vrijeđati niti fizički ozlijeđivati.

svakako Vam prije odlaska u czss preporučam da pogledate vodič za roditelje u razvodu a dijete, te Vam šaljem link www.udruga-dijete-razvod.hr/vodic_ad.html to je odlično štivo za sve.

 

Ukoliko se sa ocem ne možete prije odlaska czss usaglasiti predlažem da si skicirate na papir kratko dopis za czss sa svojim stavovima, a ukoliko je otac nasilan i još k tome ovisnik Vi ste dužni zaštititi svoje dijete i to sve pismeno obrazložiti czss.

 

Vrlo važno kada kog kontaktirate czss neka to sve bude pismeno u dva primjerka (od kojih jedan neka ovjere Vama) i kada dolazite tamo unaprijed si napišite što ste došli i neka Vam potpišu da ste bili to tražiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

besplatnog odvjetnika možete dobiti ako pismeno podnesete zamolbu odvjetničkoj komori. adresu možete naći na internetu.osim toga možete biti oslobođeni plaćanja sudskih pristojbi zbog malih primanja.

 

međutim, morate se potruditi da ispunite neke osnovne uvjete da dijete pripadne vama. mislim na to da nećete moći ostajati poslije posla pola sata duže zbog ......, jer djetetu treba majka i ne može ostajati samo, pogotovo ne bez razloga. osim toga morat ćete itekako paziti s kim se družite. prvi put ste odabrali problematičnu osobu, pazite da vam se to opet ne dogodi. potrudite se da opravdate razloge da se dijete dodijeli upravo vama, jer dijete nije igračka, već živo biće koje treba puno pažnje i ljubavi da bi našlo svoje mjesto u životu.

 

želim vam da dobijete svoje dijete, ali i da odrastete i sazrite kao osoba , jer samo tada možete pružiti djetetu ono šta treba od majke.

 

ne očajavajte, stanite, i onda polako, korak po korak do cilja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko se dalo primjetiti, već vam je rečeno da vaš preljub nije odlučujući faktor pri povjeravanju djeteta, već odluka suda treba biti u skladu s najboljim interesom djeteta.

Ako vaš muž na taj način bude htio dokazati u kakvom su stanju vaši bračni odnosi, možda će neugodnost biti mrvicu veća, ali zapravo se neće dogoditi ama baš ništa što vas dvoje već ne znate.

 

Nije dopustivo da bilo kojem roditelju dijete nije dostupno (osim takvom odlukom suda).

Da bi vam dijete bilo povjereno trebate mu osigurati i odgovarajući životni prostor- povedite računa i o tome.

Izmjena odluke o povjeravanju djeteta se može tražiti kad se bitno promijene okolnosti radi kojih je sud donio predhodnu kakva jest, nije baš da se radi o "evo, predomislio/la sam se" stoga bi bilo zgodno da odredite svoje prioritete i postupate u skladu s njima.

 

CZSS bi sad trebao reagirati pozivom ocu, iako smo nailazili na slične primjere kad se sva aktivnost CZSSa svodila na iznalaženje nepostojećih opravdanja zašto ne mogu ništa učiniti.

Obzirom da vam dogovori oko djeteta baš i ne idu, dobro bi bilo imati privremeno rješenje o povjeravanju djeteta i određenu dinamiku susreta i druženja djeteta s roditeljem s kojim ono ne živi, bez obzira tko se od vas dvoje nalazio u kojoj ulozi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija