Jump to content

troškovi djece mimo alimentacije


fratrovac

Preporučene objave

Uredno plačam alimentaciju i do sada sam uvelike snosio i dodatna troškove vezane uz djecu. Međutim, svaka čaša se prelije pa tako i ova moja,a ne bi, da je bivša pustila djecu ovo ljeto k meni(objasnio sam u temi prije par dana na forumu,pa kog intersira može vidjeti). Sada traži da ja snosim troškove za knjige ,i da ako ne ,ja sam kriv što oni nemaju knjige. Naravno to se veže uz moguče jedinice u školi i tako to...Zanima me da li je to tako ili je ona kao starateljica dužna njima osigurati knjige i kakve bi posljedice mogla imati ako ih ne nabavi? Moram naglasiti da mi je jasno da se na kraju to slama na djeci ,ali dokle to može iči kad me zakon ionako ne štiti u mnogim pitanjima vezanim uz njih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slobodno bivšu suprugu podsjetite da batina ima dva kraja:ona je starateljica Vašoj zajedničkoj djeci u istoj mjeri koliko i Vi, dakle oboje ste dužni pobrinuti se da djeca imaju potrebne knjige, pa ste i jednako odgovorni za moguće buduće jedinice; Vi ste dužni plaćati samo sudski određenu alimentaciju, sve više od toga Vaša je dobra volja i poklon djeci; dakle, ukoliko uredno plaćate alimentaciju, ne može Vam ništa, ali bude li i dalje ucjenjivala udžbenicima, možete Vi nju priupitati što čini s novcima namijenjenima podmirivanju dječjih potreba, pa i kupnji udžbenika :-D

 

pokušajte smiriti strasti i dogovoriti se, jer udžbenici doista jesu skupi pa bi bilo zgodno financijski pripomoći; ne bude li dogovor moguć, možete se pismeno požaliti CZSS-u, kao što bi ih, nevezano za financije, trebali izvjestiti da se majka nije pridržavala sudske odluke o Vašim susretima i druženjima s djecom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija