Jump to content

kopija ugovora - molim pomoć


bobit

Preporučene objave

Dobar dan,

 

htio bih postaviti pitanje vezano za javnobilježnički ugovor. Kupujem nekretninu kojoj su vlasnici jedan roditelj i malodobna djeca. Zavod za socijalnu skrb je izdao potrebno odobrenje te je javni bilježnik sastavio ugovor. Ono što bih htio provjeriti jesu ovjerene kopije ugovara – naime dobio sam kopije koje su uvezene i ovjerene od strane javnog bilježnika međutim kopije ne sadrže moj potpis i parafe na svakoj stranici kao i potpis prodavatelja. Javni bilježnik je objasnio da kopije nemaju navedene potpise zato što se radi o zastupanju malodobnika (uz naša imena stoji oznaka v.r.) te da je takav dokument pravno ispravan. Dakle, htio bih provjeriti da li je doista tako.

 

Unaprijed hvala na pomoći,

b

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Javni bilježnik Vam je lijepo i ispravno objasnio da se izvornik isprave - ugovora nalazi kod njega u arhivi a strankama su izdani otpravci (to što kažete nema vaših potpisa već sam piše v.r.) i tako izgleda svaki ugovor koji javni bilježnik sastavi, bez obzira bili u pitanju maloljetnici ili ne. Dakle to Vam je u redu, a sve prema Zakonu o javnom bilježništvu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija