Jump to content

Mirovine branitelja sa 65 godina


igla91

Preporučene objave

Ostvarivati će ako su ispunjeni uvjeti pa i ovaj novi: 100 dana, ali ostaje barem meni dvojna primjena stavka 7. istog članka koji govori o podacima u registru i neborbenom sektoru jer što to znači: bio sam u ratu 499 dana i od toga zadnjih 34 u neborbenom sektoru i "pušim" ili će se ispunjavanjem uvjeta iz stavka 7. smatrati barem jedan dan u borbenom sektoru a eliminirati svi oni koji su cijeli ratni "vijek" bili u neborbenom sektoru? No pričekajmo da i pisac obznani što je mislio...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

"Zborim" o slijedećim papirima i dijagnozama - 32 psihijatrijska pregleda,dijagnoze 32.2,43.1chr,poremečaj osobnosti,4 bolnička liječenja,timski prikaz,4 psihotesta,opservacija u KB Dubrava.Branitelj 1992.

Ali nemam onih 100 dana borbenog sektora.I gdje sam sada osim "vriti"?

Imam 25 godina radnog staža,ako je to uopće bitno za bilo što.Vjerujem da slučaja poput mojeg ima više,pa molim vas da se javite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja nedam svojih 98dna. u borbenoj postrojbi nikome!Ne iz potrebe,nego iz principa!Sada kada su si ljepo podjelili privilegije po pozadinskim postrojbama,uvode taj zakon!I stanove su si dali,a nigdje pošteno prdnuli nisu,a kamo li vidjeli rata!Međutim ima nezaposlenih istinskih branitelja,sa manje od sto dana!Kako njih odbacit u starosnim godinama?

Treba lažnjake imenom i prezimenom početi prozivati...i ovdje na portalu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zjenica je rekao:

Ja nedam svojih 98dna. u borbenoj postrojbi nikome!Ne iz potrebe,nego iz principa!Sada kada su si ljepo podjelili privilegije po pozadinskim postrojbama,uvode taj zakon!I stanove su si dali,a nigdje pošteno prdnuli nisu,a kamo li vidjeli rata!Međutim ima nezaposlenih istinskih branitelja,sa manje od sto dana!Kako njih odbacit u starosnim godinama?Treba lažnjake imenom i prezimenom početi prozivati...i ovdje na portalu!

 

 

zjenica, nitko Vam neće uzeti Vaših 98 dna.

 

A ovaj portal nije predviđen za "prozivanje lažnjaka".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad sam krenuo u rat,a bilo je to 3 dana nakon što sam dobio poziv,išao sam s ponosom.Došao sam na prvu liniju,bez puške.Kad sam pitao gdje mi je puška rekli su da ću je dobiti...i dobio sam je,treći dan,neispravnu.Svakodnevna granatiranja,svakonoćne uzbune,čuvanje položaja(igla,pzo),često bez vode za piće(žvači lišće),svakodnevno pijančevanje u vlastitim redovima (a ja nisam pio,na položaje nije dolazilo pivo)),raznorazni ispadi od pijanih suboraca,nas 500 a četnika 5000, 200 metara dalje...itd,itd.

I sad ništa od svega jer nemam 100 dana borbrnog sektora(došli unproforci pa nastao "mir").43.1,32.2,promjena osobnosti......i gdje sam,nigdje.Viđam po gradu one koji su se skrivali i pijančevali,imaju mirovinu preko 6000 kn,rade fuš,zabavljaju se,itd.

Čim prije objaviti registar branitelja,ali tko će se to usuditi????Pa da vidimo tko je bio u ratu a tko je čuvao stražu na šanku.

Pozdrav poštenim braniteljima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija