Jump to content

žalba na rješenje


Zube

Preporučene objave

evo ljudi ja ponovo jer me sada zbunjuje novi zakon o braniteljima dobija sam prije 10 dana rješenje o mirovini opća nesposobnost za rad prema članku.15 zophbdr-kumulativni uzrok i na par stranica piše da žalba ne odgađa izvršenje ovog rješenja članka 120.stavka 3.zomo-a ja sam se uložija žalbu i sada kako dolazi ovaj novi zakon o braniteljima dali neko zna dali moje rješenj i žalba idu po novom zakonu ili mi ostaje po starom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Ne znam koji su Vam omjeri i kakav je konačan izračun ali ako ikako možete stopirati tu žalbu bilo bi poželjno jer ako kojim slučajem oni žalbu prihvate (a mogli bi jer znaju da će se ponovni obračun raditi po novom Zakonu) tada bi Vaša situacija bila nezavidna jer gubite pravo na vojni dio mirovine kao i na način obračuna, koeficijenti i slično, ja osobno bih već bio na HZMO i od vrata do vrata dok to ne stopiram, možda sam malo paranoičan ali mi se čini da situacija zahtjeva hitnost postupanja, pozdrav...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

žalbu sam preda u ponediljak zva sam mirovinso i rekli su da je još kod njih.tojest rješenje mi triba postati pravomoćno 5.11.2009 a tamo mi svi govore da žalba neće utjecati na rješenje iako ja sumljam jer sam pročita u prijedlgu zakona da ako nije rješenje pravomoćno da ide po novom zakonu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bog Zube!Ja sam se također žalio na omjer rat-mir prije 6 mjeseci. Danas sam vidio na korisničkim stranicama HZMO da je žalba riješena,ali neznam rezultat.Pošto poznam šefa pravne službe područnog ureda HZMO nazvao sam ga i pitao što se dešava i što će biti s nama u vezi novog zakona.Tip mi odgovori da za nas koji smo u postupku novi zakon se ne odnosi i uvijek nam ostaje povoljniji izračun!Pozdrav braniteljima i sretno u ovom najnovijem cirkusu!!!! :smijeh::smijeh::smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija