Jump to content

pomoc o obnovi postupka


amer

Preporučene objave

Molio bih nekoga za pojasnjenje. Imao sam 50%50 profesionalnu od 2007 god.Nedavno sam podnio zahtjev za obnovu postupka zbog pogorsanja stanja i danas sam bio kod vjestaka na pregledu u HZMO. Kad cu znati rezultate i da li ce mi se kucati novo rijesenje ili mozda ce moj predmet ici u zg na drugostupanjsku. Je li mozda nko zna sto ce biti ?? HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

amer je napisao:

... Kad cu znati rezultate i da li ce mi se kucati novo rijesenje ili mozda ce moj predmet ici u zg na drugostupanjsku...

Ako vještak svojim nalazom i mišljenjem ustanovi da je došlo do promjene vrste invalidnosti i/ili uzroka invalidnosti tada predmet ide u Zagreb. Rješenje ćete sigurno dobiti, ali što će u njemu pisati to je :gatara: ... kada ćete ga dobiti?: od četranestak dana pa do više mjeseci ... :gatara:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

trebali bi kroz otprilike 7do10 dana dobiti poštom na adresu obavijest od istog vještačenja hzmo o tome kako ste prošli s tim da je to samo obavijest koja ide dalje u Zg na drugostupanjsko do tada može proći par mjeseci i kad vam se vrati od njih to će biti konačno. . . Sretno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija