Jump to content

kredit za kuću


apis73

Preporučene objave

Prije 10 godina suprug je od MORH dobio kredit za izgradnju obiteljske kućue u Vinkovcima. Kredit je umanjen za 20% kolika mu je tada bila invalidnost. U međuvremenu je otišao u invalitsku mirovinu i išao je na povećanje invalidnosti kija sada iznosi 40%. Da li ima pravo i od koga tražiti smanjenje kredita u postotku za koliko mu se invalidnost povećala. Da li ima pravo na kanalizacijsku mrežu koja je nedavno ovdje prošla i od koga. Nije koristio nikakve povlastice kao npr. besplatno građ. zemljište, plin, voda,... :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li ima pravo na kanalizacijsku mrežu koja je nedavno ovdje prošla i od koga. Nije koristio nikakve povlastice kao npr. besplatno građ. zemljište, plin, voda,..

 

Ima !!!

 

Plin,voda,kanalizcija....

 

 

Kao prvo morate sklopiti ugovor sa komunalnim poduzečem koje obavlja navedene poslove ...

E kada " sredite" te sitnice uzmite ugovor(komunalno)i rješenje 2.st.-trajno te pravac gradsko poglavarstvo upravni odjel te podnesti zahtijev za komunalno opremanje(voda -plin).

Tada grad donosi rješenje kojim on "uplačuje" u vaše ime i u vašu korist određeni iznos na ime komunalnog tj. vi ste oslobođeni davanja.

 

Više na:

 

http://www.braniteljski-forum.com/forum/showthread.php?t=108&page=5

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Plemeniti ti je dobro rekao gdje ćeš podignuti zahtjev i gdje ga podnijeti, samo ti nije rekao da ti je rok za podnošenje zahtjeva za slijedeću godinu istekao, jer je zahtjev trebalo podnijeti do 30. studenoga ove godine, da bi izašao na listi za dodjelu kredita za 2010. godinu! Ovako ćeš izaći tek na listi za 2011. godinu. :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Lista izlazi početkom veljače i objavljuje se samo u uredima državne uprave u županijama. Nakon čega se mogu na istu dati eventualni prigovori u roku od 15 dana. Lista postaje konačna sa 01. ožujka. Što se tiće objave na internetu - Ministarstvo još uvijek nije postalo toliko otvoreno. Isto je i sa registrom branitelja.

Što se pak tiće obrazca i ove stranice koju sam u prethodnom postu napisao - to sam pronašao kad sam na googleu upisao "zahtjev za dodjelu kredita", i bio je objavljen zahtjev. Probaj i ti učiniti isto. :palac::namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija