ivannna objavljeno: 5. siječanj 2010. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2010. dali netko ide na poseban dio iz upravnog područja predškolskog odgoja, osnovnog i srednjoškolstva, a zaposlen je u upravnom odjelu za prosvjetu kulturu i šport u županiji???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lela123 odgovoreno: 28. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2010. Pozz! Ja radim u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti gdje spada školstvo, kultura, šport...Ako netko zna što je na pismenom iz športa bila bih mu zahvalna da mi se javi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gide odgovoreno: 16. svibanj 2010. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2010. ja imam posebni dio iz predškolskog odgoja te osnovnog i srednjeg obrazovanja, ali ne radim u navedenom odjelu. bilo bi lijepo kad bi netko stavio ikakva pitanja vezano za navedeno područje (ako ih zna). inače spremam posebni dio po zakonima, ne znam da li je to uopće dovoljno, odnosno da li bi trebao i neki podzakonski propis pogledati. je li potrebno uopće učiti pedagoške standarde, budući sam nešto načuo od jedne osobe iz ministarstva da će se uskoro ići u njihove izmjene odnosno odustanak od velikog dijela sadašnjih odredbi(jer navodno previše koštaju, he, he, ipak je kriza...) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.