Jump to content

pitanje, savjet, pomoć


mindstorm

Preporučene objave

Imovina koja je ostala sestri na način da je napravila kupoproajni ugovor(smješne cijene) s ocem 3 mjeseca prije njegove smrti.

 

Majka mi je umrla prije 26g.a ja sam tada imao 6,5g.,a i brat i sestra su bili također maloljetni. Otac je bio samohrani otac koji je bio zaposlen u državnoj firmi, i podigao nas uz pomoć njegove rođene majke i njegove sestre, koje su radile u inozemstvu.

Brat je po punoljetnosti 1990 g.otišao u inozemstvo raditi,i sad je trenutno u ZG gdje trenutno i živi,oženjen, obitelj itd.

Sestra je u rodnom gradu,udata 1994 sa svojih 18 g. i od tada nije u kući gdje živi sa svojim suprugom u njihovoj kući (navodno oni su je stekli?!!)

Ja sam ostao u rodnoj kući s ocem koji sam u njoj već 32 g. od svoga rođenja gdje i trenutno živim i radim.

 

Otac je umro neodavno, kod sestre u njihovoj kući,a iz kuće su ga odveli k sebi svojevoljno radi bolesti ( rak pluća?) što mene uopće nisu pitali, niti su dozvolili očev povratak u svoju kuću, radi bojazni poništenja ugovora koji su napravili gore navedeni.

Pogreb je obavio na svoju ruku i brzinski suprug od sestre, gdje se ja i brat nismo ništa pitali u našoj kući

Sada me gore navedeni tjeraju iz kuće u koju sam ja ulagao i odrzavam je i dan danas,usputno je podnesena ostavinska rasprava(pokojne majke)koja je s ocem zajednički stekla imovinu.

Dok je otac bio živ odvezli su njegov auto svojevoljno iz naše kuće te su ga nakon 2,5 mjeseca,sad nakon očeve smrti vratili nazad te mu skinuli registarske pločice iako registracija jos vazi te izvadili ključ iz vozila premda još nije riješeno općenito imovinsko stanje jer se čeka na ostavinsku raspravu za pokojne majke a sad i oca.

Kakve zakone krše gore navedeni i da li me mogu tek tako tjerati van s obzirom na sve navedeno,ako vam još što nije jasno ili trebate jos informacija pitajte!

PUNO HVALA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija