Jump to content

greška na ugovoru


ady

Preporučene objave

Prošle godine u lipnju smo majka i ja sklopile ugovor o doživotnom uzdržavanju pošto ja živim oduvijek s njom a brat nema nikakvu komunikaciju niti majka viđa njegovog sina.Upravo sam čitala rješenje suda gdje se na nekretnini moje majke upisuje postojanje Ugovora s tim da su pogriješili kod OIB-a,zamijenili su ih,mamin meni i obratno.Da li trebam zatražiti novo rješenje?Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ady je napisao:

Molim,kome da se obratim za ispravak rješenja ugovora o doživotnom uzdržavanju,radi se o krivom oib-u.Da li direktno sudskoj pisarnici?Hvala

 

Poštovana,

 

za početak malo strpljenja :kavica: Dalje, napisat ćete prijedlog za ispravak pogrešnog upisa i predati ga na šalteru zemljišno knjižnog odjela suda.

 

U njemu napišite da ste predali prijedlog za uknjižbu prava dož. uzdrž. dana tog i tog, da ste to tražili temeljem tog i tog ugovora u kojem je napisan točan oib, no da je očito došlo do greške pri upisu a kao dokaz napišite uvid u spis broj Z (to je onaj broj na Rješenju u gornjem desnom uglu).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija