Jump to content

obiteljsko nasilje?


scampy

Preporučene objave

skarlet je napisao:

Obiteljsko nasilje bi trebalo ići po hitnom postupku. Što se tiče zastare ne znam sigurno.

Nema dovoljno detalja, trebala bih znati točno o čemu se radi.

 

navodni događaj zbio se 03/2005!na temelju pol.izvješča iste godine napravljeno saslušanje na županijskom sudu.čovjek mislio da se radi o međusobnom sukobu jer je isto prijavila sad bivša,tada žena u postupku rastave!

poslije gotovo 5 god.dolazi novi poziv i čovik odlazi na saslušanje misleč da se radi o zaostatcima alimentacije kad ga tamo ispituju kako se to "šora"sa bivšom?

čovik u šoku,al ok.,malo mu laknilo što nije alimentacija ali kad je vidio da na pozivu piše čl.213.st.2 kz-a i dr.?tek je sad u šoku jer to je povezano za zlostavljanje i zanemarivanje djece(te iste god. mu je i mlađi sin napunio 18 god)???o djeci je vodio i vodi računa iako su oba davno punoljetni a i djeci je osigurao stanovanje u kuči svog oca a on je otišao u podstanare!

 

dakle,ne ide baš po hitnom postupku....događaj 2005, i od tada do danas ,2 mjeseca prije isteka 5 godina od događ.novo saslušanje.ja sam iznio svoje i sada sudac za mladež poziva mog mlađrg sina ???šta dalje....mislim da je zastara....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

navodno zanemarivanje djeteta(rastava bila u tijeku) prijavila majka tada maloljetnog djeteta, u 03/2005 god, a to dijete,moj sin već u 10/2005,dakle iste godine postaje punoljetan...iste,2005 god.saslušao me na okolnosti sudac na županijskom sudu i od tada do 01.mjeseca ove godine nije se ništa događalo...sada nas je sudac za mladež pozvao i ponovno saslušao a pozvao je i mog ,sada punolj.sina na saslušanje!mene je sve ovo zateklo ,jer sam očekivao da me sud zove radi zaostataka alimentacije tako da se uopće nisam snašao! no,zar se ovdje ne radi o zastari (3, odnosno 6 god.)

ako sam pak u krivu onda vas molim da mi kažete kad točno nastupa zastara bez obzira na trenutne radnje suda i ako je zastara kada je ja mogu istaknut ako to nisam do sada uradio!hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija