Jump to content

Marihuana 0.7 g, uhvacen na djelu


maramica

Preporučene objave

Pozz svima, nisam bas neki forumus. Ugl. uhvacen sam prilikom voznje, nakon pretresa policajac je naso paketic trave ( bruta masa 0.7g). Dobio sam poziv za sud, prekrsajni je dobro prosao dobio sam 3 mjesaca testiranja i sad cekam poziv na kazneni sud. Bio sam kod socijalne radnice, rekla je da ce se zalagati za mene i da mi treba dati jos jednu sansu. Btw 19 mi je godina, upravo sam danas zavrsio 4.raz , koji sam dodatno upisao.

 

1. pitanje: sta ce se zapravo jos dogoditi i koje su posljedice?

 

2. oce mi se suditi kao maloljetniuku, posto nisam u potpunosti jos sazrio?

 

Unaprjed puno hvala svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nadam se da ti je ovo 1. put. Dobit ćeš poziv na prekršajni sud. Uz socijalnog radnika, možda budeš i posjetio državnog odvjetnika. On će te pitat što misliš o tome. pokaji se, reci da to više nećeš činit.

 

Uglavnom, poziv za sud će ti kroz mjesec dana doći doma.Dobit ćeš samo kaznu da platiš...cca 2000 kn, ili da odradiš negdje dobrotvorni rad. Možda budeš trebao piškit kod doktora kroz mjesec dana ili slična testiranja da te "provjere". btw: njih možeš lako prevarit.(jebo ja pravnu državu čije je pravo manje vrijedno nego crno ispod nokta)

ako ti je kazna

previsoka jer nemaš vlastih prihoda. traži reviziju postupka n Visoki Prekršajni Sud u Zagrebu..

 

I to je to. Sumnjam da će te kazneno gonit, osima ako nisi na crnoj listi s "debelim dosjeom"

 

Potrajat će ti sve to....... oko godinu do dvije.

 

 

A i socijalnih radnica ima puno zgodnih mladih cura..

Dobra prilika da upoznaš koju. :-)

 

Nece ti se sudit kao maloljetniku već kao mlađem punoljetniku.

Uzet će to u obzir.

 

 

Nemoj da te lihvare, nemoj im dati N I Š T A love .. jer samo to i hoće a za tebe im se #OOPS#.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da 1. mi je put, evo dobio sam danas drugi poziv za sud, ma koje sranje... Isto prekršajni al ovo ja zbog voznje "pod utjecajen droge".

Predlaze policija -_- :

da me se kazni sa 5000 kn, i oduzimanje vozacke dozvole na 12. mjeseci (uzimajuci u obzir činjenicu da je okrivljenik počinio teži oblik prometnog prekršaja koji je u čestoj uzročno- posljedičnoj vezi sa nastankom prometnih nesreca), koje gluposti -_-. Nisam jos cuo da se neko na marihuani prouzrocio nesrecu, no vazno da se to cesto dogada. Pun sam bjesa -_-...

Jos sam odbio vadenje krvi (jel to ima neke posljedice) ?

"Istome je određeno stručni pregled uzimanja krvi i urina, poradi utvrđicanja prisutnosti opojnih droga u organizmu, što je isti odbio.

 

Čime je isti počinio prekršaj iz čl. 282 stavak 4 kaćnjiv po članku 282 stavak 9 ZSPC-a"

Onak nista mi nisu rekli, dok mi je ovaj citao pravo ovaj drugi mi je saptao, totalna retardacija. Cemu vaditi krv ako mogu utvrditi obicnim testom, kakve su to gluposti -_-. Gubim zivce na ovakim piz....., mrzim retardaciju i prenaglasavanje necega. Pisem gluposti, trebo bi zapaliti joint -_- da se smirim.

 

Hvala na odgovoru, moram reci da ovaj forum je odlican, bravo onom ko ga izmislio i voljnim ljudima da pomognu drugim. Jos jednom puno hvala svima. BTW socijalna radnica je neka bakica, koja jos nije ni dobra -_-.

 

Sad sam se jos vise nazivcirao : (9) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 do 1.500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač bicikla, zaprežnog vozila ili kandidat za vozača koji se odbije podvrgnuti ispitivanju ili liječničkom pregledu, odnosno uzimanju krvi ili krvi i urina.

Nisu mi uopce dali do znanja... Mislim da drzava radio od ljudi serijske ubojice, jer nakon ovog zelim ubiti cijelu policijsku postaju -_-...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zalosno je sto ne postoji šablona po kojoj osuđuju nas konzumante marihuane, jer nije mi jasno kako ces ti bit gonjen samo prekrsajno...

 

Prije pola god nasli su mi 3,3g trave, isao sam na prekrsajni, tamo mi nisu nis dali, nista dosudili, samo su poslali papire na kazneni..ugl dobio sam kazneni nalog i kaznu od ukupno 4000kn....na koji sam se zali..

 

al hocu reci ...sta nekom se dosudi prekrsaj nekom kazneni...kao tak svejedno??!

 

Nije nikako isto jedno i drugo..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija