Jump to content

mirovina


larosa

Preporučene objave

postovani gospodine...

posto vidim da imate volju odgovarati na pitanja o mirovini molila bih Vas samo za jos jedan odgovor. Netko ju je vec prijavio i doslo joj je pismo doma da dostavi rodni lis i fotokopiju osobne,te podatke o radu u italiji,.. sada nas zanima sta dalje?.... mozete li nam podrobnije pojasniti ?

zahvaljujemo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

Vaša šogorica treba se oglušiti na davanje bilo kakovih informacija o sebi .

HZZNO često osobama koje imaju adresu i u inozemstvu dostavlja takove koverte i nudi svoje usluge u ostvarivanju prava naših građana u inozemstvu , možda je i to slučaj ,i na takove upite nitko nije dužan odgovarati . Osoba koja radi sezonski pitanje da li ima dozvolu boravka i rada od talijanskih organa .Vi

spominjete "normalan ugovor " .Da bi gubila pravo na mirovinu u zemlji Vaša šogorica bi trebala imati stalan posao i plaćati doprinose za mirovinsko-mirovinski staž.

 

Osoba koja je u invalidskoj mirovini (ako je prava a ne kupljena )tada nema snage ni zdravstvenih mogućnosti za pravi posao.

 

Ako Vaša šogorica ima takovu malu invalidsku da nema ni za režije i sve da opere suđe u nekakvom restoranu da bi imala za preživjeti smatram da bi ju trebalo pustiti na miru .Svi oni koji misle suprotno trebali bi si kupiti BON -Ton i otići u crkvu pomoliti se za svoju đavoljsku dušu .

 

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija