Jump to content

kaznena prijava


1306

Preporučene objave

POzdrav svima,

 

molim pomoć ako je moguće. U braku sam 7 godina, i bivša žena mog supruga dobila je pravomoćnu presudu kojom se presuđuje veća alimentacija+zaostaci s kamatama posljednjih 4 godine.

radi se o cca 10.000.eura.

Prije 5 godina kupili smo na kredit od 25 godina stan na moru koji ima 30 kvadrata i suprug je darovnim ugovorom dao meni. Kad je čula da se "kupio" stan digla je tužbu za povećanje alimentacije uz rečenicu da će nas uništiti. Danas je rok za isplatu i nije pristala na obročno plaćanje (jako je važna činjenica da jedino ja radim a on je zadnjih godinu dana na Zavodu za zapošljavanje) i da doslovno jedva krpamo kraj s krajem. Međutim, ne mogu prodati stan na moru jer ionako nemam za vratiti kredit. Ona u petak diže kaznenu prijavu jer želi svog bivšeg muža (s kojim je rastavljena 15 godina) vidjeti u zatvoru.

Moje pitanje glasi: što će se dogoditi ukoliko ne platimo iznos u cijelosti. Što slijedi? Zatvor? redovno uplaćujemo alimentaciju i nikada nisam imala veze sa sudovima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija