Jump to content

krađa


ozana2010

Preporučene objave

Poštovani,

kako sam nezaposlena od 9.mj.2009.g.otišla sam u Njemačku čuvati dijete.Jednog dana sam "pukla" i ukrala robe vrijednosti 150eura.Otkrili su me tako da je stvar,koja je bila u torbi,zapištala na blagajni i odveli su me u neku prostoriju a zatim pozvali i policiju koja me je ispregledala a zatim i privela. Kopirali su putovnicu i odredili mi kaznu od 400eura. Dok kaznu ne platim,imam zabranu ulaska u Njemačku. Nakon mjesec dana tj. u 1.mj. sam dobila od njih (prvostupanjskog suda)pismo u kojem su mi poslali formular da ispunim sa svojim generalijama i opišem zašto sam to napravila.Sve sam im to napisala,poslala i uz to još poslala potvrdu sa Zavoda za zapošljavanje,Uvjerenje o nekažnjavanju te liječničku potvrdu o lijekovima koje koristim.

Zanima me dal je moguće da mi zabrane ulaz u Njemačku radi kazne te dal to znači da ne mogu ne samo u Njemačku nego i u druge zemlje npr.Austrija,Švicarska?!

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija