Jump to content

kako napisati prigovor na prvi prekršaj u prometu


Danijel199

Preporučene objave

pozdrav

 

Ukoliko nemate nekog da vam prigovor gurne na dno ladice ili valjan razlog za prekoračenje jedino sto možete dobiti je eventualno smanjenje kazne ili plačanje na rate, ah računajte da ćete jedan dan morati izostati od posla radi dolaska na sud.

Meni je u roku mjesec dana sve riješeno (tj. neriješeno).

U svakom slučaju ništa vas ne košta da probate, možete eventualno napisati da policajac nije stajao na propisanom mjestu, da nije imao prsluk ili tako nešto ako je istina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako vam je policajac izdao prekršajni nalog prilikom počinjenja prekršaja, tada se radi o skraćenom postupku. Ne morate ništa objašnjavati u prigovoru. Dovoljno je da napišete da niste zadovoljni rješenjem, da je isto neutemeljeno te da predlažete da se provede redoviti prekršajni postupak.Kad vas pozovu na sud, tamo ćete sve objasniti sutkinji. Išla bi vam u prilog dosadašnja nekažnjavanost, kažite da će na vas dovoljno djelovati izricanje opomene budući do sada niste prekršajno kažnjavani.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija