Jump to content

Telefonsko uznemiravanje


sutina11

Preporučene objave

Molim vas za savjet,dobio sam skrbništvo nad malodobnom kćeri supruga se iselila iz stana na nagovor centra(psihički bolesna)imam pravomoćno rješenje od suda.

Svaki dan naziva na telefon i mobitele i poslije svakog razgovora kćer mi je uznemirena do te mjere da bude koji put i agrsivna prema meni.

Razgovor između kćeri i majke se svodi na vikanje i ogovaranje mene da san sve potplatijo da sam kurvar,pijanac,luđak da će sanmom propasti i.t.d.

Izvjestio sam centar i napravili su zapisnik i pokrenuli su postupak prema policiji u svezi uznemiravanja i telefonski je upozorili da to ne radi.

Moje pitanje šta mi je činiti i kako zaštiti kćer od majke koja i dalje pila po svom,njezino je mišljenje da je ona rodila i da ima sva prava pa i nazivati kčer.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I sami ste naveli da je bolesna. Psihičke bolesti znaju biti i gore od fizičkih pa stalno treba o svemu i dalje biti u kontaktu s CSS. Vjerujem da vam nije lako, ali prije pravnih rješenja mislim da joj uvijek i prvenstveno trebate pomoći, jer zbog svog stanja ona očito treba pomoć. Vašu ponajprije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospođa, ako je psihički bolesnik ponajprije treba pomoć stručnjaka. Koliko je staro dijete? Ako je maleno, ne može pomoći majci, a na vama je da dijete zaštitite. Razgovarajte s kćeri da mama ima problema i da često govori i ono što ne misli. Konačno, postoji i ona čarobna tipka - razgovor se može prekinuti svaki put kad počne vikati i vrijeđati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija