Jump to content

Kontejner na betonsku podlogu


Draganec

Preporučene objave

Poštovani!Pročitavši odgovor koji smatram da se odnosi na moje pitanje.( objekat sagrađen 1926....nije ucrtan...u stanju rušenja...i namjera istog srušit i napravit novi legalno uz valjanu dokumentaciju.....) Pitanje: da li postoji mogučnost rušenja starog objekta,napravit betonsku podlogu i jednostavno u istim gabaritima postaviti kontejner ili dva za stanovanje.da se ne radi tolika procedura oko papira,a i financijskih troškova. Hvala unaprijed! Pitanje postavljeno opširnije 03.03.2010.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako želite postaviti kontejner, postavite ga pored tog starog objekta, kao 'privremeno' rješenje. I samo na betonske 'stope', a ne na betonsku podlogu (nasipajte šljunak-tucanik). Tako će sve biti donekle u granicama legalnog.

 

Staru ruševnu kuću ucrtajte i obnovite.

Stara kuća dokazuje da je to bilo građevno zemljište. Ako sada parcela nije u građevnoj zoni, plaćate prenamjenu kao da kupujete građevinsko zemljište po prosječnoj vrijednosti.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija