Jump to content

Deklaracija o zaštiti ljudskih prava


Talijano

Preporučene objave

Možda se nebi trebao mješati iako pomoč uvjek dobro dođe.

upustio sam se u čitanje ljudske nemoči da si pomognu u riješavanju veoma složenog problema ljudske ovisnosti da drugome nameču svoju volju i da izbrišu sve ono što je u čovjeku izvorno i ljudsko ili da smanje fizički opstanak mlađe populacije koja ovisi o promjeni ljudske biti i netreba biti ravnodušan kad se vide ciljevi jer ravnodušnost je znak velike diskrecije mada to u nekim prilikama izgleda svirepo - oni koji ne prihvačaju prošlost nemogu imati budučnost zato što su zaboravili lekcije iz prošlosti a te lekcije nam pokazuju koliko smo samostalni i koliko smo mali- genetski smo nečisti jer mislimo u malim okvirima, osječamo krivnju kad su nam emocije istrošene, hiroviti smo i neorganizirani-proturiječnost nam je osobina i uvijek raspravljamo o nebitnim stvarima jer nismo sposobni nešto mjenjati što bi svima koristilo- kad se nešto odlučuje onda se raspravlja i svaki se postupak propitkuje jer nam nedostaje povjerenje - nedostaje nam sklad - veličina - nedostaje nam zahvalnost - nema kohezije - nestali su svi okviri samopoštovanja - nametnute su granice slobode izražavanja misli i djela - nismo više ambiciozni jer nas niko ne razumije - nekima smetaju promjene jer svaka nova ideja se dočekuje skeptično, možda nam treba mentalne discipline koju razum može prepoznati i na taj način strahu dati sjajan motivator da se ne prepuštamo zanosima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gle talijan,

forum na kojem ovo pišeš zove se...kako? "RADNO I SOCIJALNO PRAVO"...Dakle ako bi ti htio malo raspravljati o Zaštiti ljudskih prava e onda odeš u našu birtiju....CAFFE. lepo otvoriš temu i...počnemo "ružiti"....dakle je Legalis ko forum podjeljen na podforume...pa ako ne nađeš forum sukladno temi o kojoj bi raspravljao ...v birtiju...i to je to. OK? :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate pravo i tražim da me probate razumjeti u smislu da je pomoč potrebna svakome bez obzira na obrazovanje - neko ima više škole neko manje iako to nije mjerilo da se niži slojevi drušva tretiraju kao jeftina radna snaga i da se sa takvima može raditi kako se kome svidi.

Zato sam se i obratio vama da nebi morao po birtijama tražiti odgovore jer na takvim mjestima svako neugodno pitanje može poslužiti kao provokacija a do je dovoljan motiv da se pokrene nešto što svi pokušavamo izbječi.

 

Ne nosim gene filozofije samo tražim odgovore tamo gde se nalaze a to je uptavo vaša stranica.

Nadam se da nisam pretjerao samo sam se poslužio

člankom 46 ustava republike hrvatske i člankom 7 i 19 deklaracije o ljudskim pravim i Člankom 10 Konvencije o zaštiti ljudskih prava.

 

A što se tiče budučih pitanja budite uvjereni da ih ima mnogo i vjerujem da čete na svako nači i adekvatan odgovor

jer kriminal se uvukao u sve pore života tako da se jedva preživljava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija