Mile091 objavljeno: 6. travanj 2010. Dijeli objavljeno: 6. travanj 2010. Poštovane kolegice i kolege, zamolio bih vas da napišete koje se teme, iz pojedinog dijela, najčešće javljaju; da li se neke i ponavljaju; ima li nekih naznaka što bi se moglo očekivati sada na roku u travnju... Ako znate - koje teme su bile iz kaznenog, odnosno građanskog dijela u zadnjih nekoliko rokova? Uglavnom, sve što može biti korisno za se što bolje pripremiti za pismeni.. Unaprijed se zahvaljujem.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jednababaroga odgovoreno: 6. travanj 2010. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2010. Mile, u 10 mjesecu ti je bilo kazneno - droga građansko - najam stana radno - otkaz ugovora o radu u 12 mjesecu kazneno - pokušaj ubojstva građansko - predaja u posjed (spis iz 1994!!!) radno - otkaz ugovora o radu - s tim da je tužba bila nepravodobna u 2 mjesecu kazneno - mito (ne znam jel davanje ili primanje) građansko - naknada štete radno - mislim da je bilo nešto slično kao u 12 mjese nek ostali nadodaju ili isprave i ja izlazim sad u 4 ponovo, tako da se nadam nećemu laganom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mile091 odgovoreno: 7. travanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2010. Hvala kolegice... Ima nas još koji se nadaju nečem jednostavnom slijedeći tjedan, točnije za tjedan dana.. Tako daleko, a tako blizu.. Imaš li možda kakav (pred)osjećaj ili "nekakav ključ" što bismo mogli očekivati na ovom roku? Posebno me nekako kazneno brine.. Radnje pišemo rukom? Pozivam kolege da podijele s nama svoja razmišljanja, odnosno ako znaju koje su teme radnji bile na ranijim rokovima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.