Jump to content

Vedriš i partneri


anonimno

Preporučene objave

Teško ti to itko zna reći, ako baš nije tamo radio. Moja je prijateljica prije koju godinu radila kao vježbenik i otišla je od njih. Zastupaju velike tvrtke, ali i nešto privatnih stranaka i deru po tarifi (ne kaže da to nije ok, ali...) jednako i HT i sirotinju. Njoj se to jako ogadilo i odlučila je da takav ured nije za nju jer su totalno socijalno neosjetljivi i samo gledaju profit. E sad, ni baš nije za vjerovati da je to pravi ili jednini razlog odlaska, meni se čini da je tu bilo još nečega.

 

Kad je došla raditi dobila je predmete i snalazi se druže kako znaš i umiješ. Zapale ju neke ovrhe o kojima blage veze nije imala a očekivalo se da ih rješava tj. da vodi predmet ko da je u tom poslu 10 godina a ne friško diplomirani pravnik.

 

Ako ti ovo što znači...

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

decki i cure, dragi pravnici, ja sam vam u tom uredu bar dva puta tjedno zbog posla. preslužbeni su i kad tamo dođem nije mi baš dobro, atmosfera nije prirodna. dok u drugim uredima je ok, pa tamo i priupitam za koji savjet u privatne svrhe zbog prekrsaja u prometu, a kod vedrisa & co imam osjecaj da bi mi naplatili izlaz iz ureda za jedan savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija