Jump to content

maltretiranje putem interneta (prijetnje)


legal123

Preporučene objave

prvo ispricavam se ako vec ima tema o tome, upisala sam u trazilicu i nije izbacilo nista, pa ako ima molim vas da me uputite di je.hvala

 

ovako imam jedan problem na jednom foumu upoznala sam se sa samo jednom osobom uzivo(da znam moj bed)i bile smo si ok, sve dok ona na tom forumu nije dali namjerno ili slucajno spomenula moje ime,a kako je ona sa veicnom sa tog foruma na facu tako i samom su dosi do mene, i pisali uvredujuce poruke.

tada sam ja banana sa tog foruma jer sam rekla da cu prijaviti maltretiranje,nakon bana ta cura je kopirala moje privatne mailove javno da se svi mogu rugati i vrijedati,postigla sam dogovr sa modom.da se to obrise, ali sada se ta cura prijeti (posto sam ja isla to prijaviti,i mod im je to reko) da ce otovriti blog o meni, staviti slike i neznam ni ja sto pisati (pitalal sam prijatelja dali je to mogu naci , taj blog ako ga ona ne otovri pod svojim imenom i prezimenom,sto mislim da nece, nije luda, on kaze da nemogu to naci ako nije velika posjecenost stranice kada upisem u googl, npr moje ime i prezime da mi to izbaci)

 

e sad moje pitanje je dali ja mogu ici na policiju i podnjeti prijavu( ne privatnu to znam da mogu bilo kada ali to kosta)nego cisto ici na policiju i reci da mi se ta i ta osoba prijeti tako, znaci da ce otkriti moj identitet, da ga je vec otkrila a mod nije brisao sve dok se ja nisam zaprijetila policjom. dali postoji zakon, znam da postoji znakon za maltretiranje putm neta, ali dali ovo spada u to.

 

hvala svima na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija