Jump to content

Ponovljeni pokušaj naplate potraživanja


kraken123

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Imam jednu situaciju pa me zanima dali je to pravno uopće moguće.

Naime tvrtka koja se bavi naplatom parkinga od mene ima potraživanje koje sam ja odbio platiti na temelju neustavnosti ugovornih kazni na novčano potraživanje, nakon toga oni su poslali ovrhu na koju sam pravovremeno uložio žalbu, te je cijeli slučaj završio na općinskom sudu, sud je presudio u korist spomenute tvrtke s tim da je meni ostavljena mogućnost žalbe na presudu i tu sam mogućnost iskoristio i također pravovremeno uložio žalbu na presudu. Nakon svega ovoga tu je priča stala nije bilo nikakve reakcije na moju žalbu niti od te tvrtke niti od suda.

 

Ali danas mi stigne poštom opomena za plaćanje istoga iznosa jer je tvrtka coface preuzela ta potraživanja te mi šalju opomenu da to platim ili ce pokrenuti ovrhu tj tužbu (opet) :)

 

Zanima me dali je to uopće moguće? Kako je moguće da se prepuštena potraživanja koja se već nalaze u sudskom postupku (mislim da je tako budući da je moja žalba zadnja stavka koja se desila u procesu)ponovo prepuštaju sudu odnosno da se otvara novi proces ako postojeći nije završio a tiče se istih potraživanja?

 

Što mi je činiti? :)

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija