davor3107 objavljeno: 4. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 4. lipanj 2010. Molim vas da li netko zna poslao sam zahtjev za dodjelu dionica HRVI u 5.2007. godine. Zvao sam Zavod za privatizaciju i oni mi kažu da trebaju rješenje drugostupanjske komisije 20 % HRVI koje sam im poslao međutim riješenje je u međuvremenu isteklo jer je bilo privremeno do 31.05.2009. sada sam u postupku ponovnog riješenja na drugostupanjskoj prvi stupanj je potvrdio 20% do 31.08.2010. što će se dogoditi ako drugi stupanj ne potvrdi 20 % a u međuvremenu nisam ostvario pravo na dionice el gubim to pravo ili mogu dobiti dionice na temelju drugostupanjskog riješenja koje je važilo do 31.05.2009. godine. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sportas70 odgovoreno: 4. lipanj 2010. Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2010. Vjerujem da će ti potvrditi drugostupanjska opet, a ako ne mislim da ti neće dati dionice jer u trenutku dodjele dionica moraš imati važeće drugostupanjsko riješenje. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
davor3107 odgovoreno: 4. lipanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 4. lipanj 2010. Hvala. Više se ništa nezna što može biti svuda se reže pa možda me mene srežu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lacika56 odgovoreno: 1. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2010. e ovako ja sam predao zahtjev 06.03.2008g gos. čeranič , koja radi na dodjeli dionica kaže da sam na redu negdje u 02 mj 2011 ali da nezna dal će više i djelit, tak da je teško nešto oćekivat, poslao sam im i pravomoćno drugostupanjsko riješenje, jer to im je izgovor da ti je isteklo prošlo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
depresivac odgovoreno: 1. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2010. Kak nezna,nije to dijeljenje.Zar nije zakonska obveza dobivanje dionica na osnovu ostvarivanja statura HRVI Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BRAVO odgovoreno: 18. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2010. 02.04.2007 podnio zahtjev danas dobio dionice ATLANSKE PLOVIDBE i JADROPLOVA . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrgud50 odgovoreno: 18. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2010. pozdrav svim braniteljima BRAVO, za koji postotak inavalidnosti si dobio dionice...i koliko si dobio kojih...današnja (zadnja) cijena dionica atlantske plovidbe je 835 kuna a jadroplova 138,55 kuna... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BRAVO odgovoreno: 19. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2010. to je bila samo razlika od 10% sa 30 na 40. 2 od atlanske i 18 od jadroplova. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
perorama odgovoreno: 20. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2010. Zvao danas u vezi dionica HRVI -dionice- 2010, predao zahtjev 06.mjesec 2010,nakon dva tri dana zvanja (non stop zauzeto) dobijem gospođu koja radi, te mi veli da nazovem u trećem mjesecu 2011 poslije isteka 2.-stupanjske komisije do kad mi vrijedi HRVI (pitam što ne mogu dobiti s privremenim hrvi, podvrdi u istom trenutku da mogu ali sad nemaju ponuđene dionice) ???????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apache70 odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Prošli tjedan kada sam se čuo sa dotičnom gospođom, ista navodi da HRVI koji ima pravomoćno rješenje iako je samo privremeno dobije prije dionice od onoga koji je predao tijekom 2007 i 2008 godine iz razloga jer mu do kraja isteka drugostupanjskog rješenja moraju dati dionice! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Lijepo molim upućene za pomoc u svezi braniteljskih besplatnih dionica na temelju HRVI. ...dakle predao zahtjev u 08/2007. prije 2 tjedna sam dobio određene dionice tj rješenje da imam pravo da dionice.... ...sad nadalje se nista ne događa ,kome se obratiti ,te na koji način da prodam iste ,ako se odlučim na prodaju?? (trebam li dobiti kakav pin ili??) ...unaprijed zahvalan.....-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dobit ćeš uskoro i dionice, (za koji tjedan) odnosno 2 dokumenta: 1. Obavjest o općim podacima ulagatelja i PIN-u (tu je i PIN) 2. Rješenje o ustupanju dionica bez naplate Možeš otići u brokersku kuću i ostale pojedinosti sa njima dogovoriti, a pin im ne treba davati. Za sve ostale informacije klikni na ovaj link i tu je sve što te zanima. Pročitaj "česta pitanja" na tom linku. http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:17:2857271715358535::NO::: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Hvala kolega Mrljavac! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sova1 odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. zkova je napisao: Lijepo molim upućene za pomoc u svezi braniteljskih besplatnih dionica na temelju HRVI. ...dakle predao zahtjev u 08/2007. prije 2 tjedna sam dobio određene dionice tj rješenje da imam pravo da dionice.... ...sad nadalje se nista ne događa ,kome se obratiti ,te na koji način da prodam iste ,ako se odlučim na prodaju?? (trebam li dobiti kakav pin ili??) ...unaprijed zahvalan.....-) Koje si dionice dobio,šta su djelili i koliko,normalno ako nije tajna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2010. Sova, nije dobio dionice nego rješenje o pravu na dodjelu dionica. Dionice će dobiti naknadno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 24. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2010. Sova1 je napisao: zkova je napisao: Lijepo molim upućene za pomoc u svezi braniteljskih besplatnih dionica na temelju HRVI. ...dakle predao zahtjev u 08/2007. prije 2 tjedna sam dobio određene dionice tj rješenje da imam pravo da dionice.... ...sad nadalje se nista ne događa ,kome se obratiti ,te na koji način da prodam iste ,ako se odlučim na prodaju?? (trebam li dobiti kakav pin ili??) ...unaprijed zahvalan.....-) Koje si dionice dobio,šta su djelili i koliko,normalno ako nije tajna Dobio sam slijedeće :dobre ,srednje i loše,ovim redoslijedom: 1.Atlanska plovidba(ATPL-R-A) 2.Jadroplov(JDPL-R-A), 3.Slobodna dalmacija(SLDM-R-A) Nominalna vrijednost je 18 500,ookn a tržna cca 11 800,ookn, Ukratko ,PUŠIONA:neću prodavat,ali u tom slučaju mogao bi sve i barem dobar dio izgubit-m ti život!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pugy odgovoreno: 3. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2010. pozdrav svim braniteljima... zanima me da li je netko dobio odluku o dionicama u zadnjih 10 -15 dana i ako jest, kada je predao zahtjev... hvala unaprijed na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 3. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2010. zkova je napisao: Sova1 je napisao: zkova je napisao: Lijepo molim upućene za pomoc u svezi braniteljskih besplatnih dionica na temelju HRVI. ...dakle predao zahtjev u 08/2007. prije 2 tjedna sam dobio određene dionice tj rješenje da imam pravo da dionice.... ...sad nadalje se nista ne događa ,kome se obratiti ,te na koji način da prodam iste ,ako se odlučim na prodaju?? (trebam li dobiti kakav pin ili??) ...unaprijed zahvalan.....-) Koje si dionice dobio,šta su djelili i koliko,normalno ako nije tajna Dobio sam slijedeće :dobre ,srednje i loše,ovim redoslijedom: 1.Atlanska plovidba(ATPL-R-A) 2.Jadroplov(JDPL-R-A), 3.Slobodna dalmacija(SLDM-R-A) Nominalna vrijednost je 18 500,ookn a tržna cca 11 800,ookn, Ukratko ,PUŠIONA:neću prodavat,ali u tom slučaju mogao bi sve i barem dobar dio izgubit-m ti život!! ....evo s 02.09.o.g.sve palo na UK=9300.00kn....ma nek ide sve u p.m. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
orao2010 odgovoreno: 3. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2010. Kolega zkova,ako nije hitno za prodaju,treba čekat.Razumijem da su danas teška vremena pa svaka kuna dobro dođe ali sa dionicama je teško,one u skorije vrijeme mogu ponovo narasti na tržišnu vrijednost od od 11 800 kako je bilo oko 24.08. kad si naveo tu cifru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JPJ odgovoreno: 4. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2010. neki mudruju a ja cijelo vrijeme govorim da ih treba odmah prodati cim ih se dobije tako sam ja to napravio jedino ako cete cekati 10 godina mozda odu gore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
orao2010 odgovoreno: 4. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2010. Uvažavam svačiji savjet,ali nekome tko posjeduje dionice nije nikako poželjno savjetovati da odmah proda dionice.U današnje vrijeme postoje tisuče načina kako se informirati i posavjetovati kako upravljati svojim dionicama.Trebamo biti dobro upućeni o kojim se dionicama upće radi da bi se netko uopče upustio u savjetovanje.Moj savjet iz prethodnog posta sigurno neće niti jedan broker osporiti.Razumijem tešku materijalnu situaciju branitelja ali sad je najnepovoljnije vrijeme za prodaju i dionica i nekretnina,nažalost po nas koji nemamo love,sad je najpovoljnije vrijeme za kupnju istih,uf..ekonomija..nebi više.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mario1969 odgovoreno: 8. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2010. ja sam dobio prije 20 dana ali još nema PINa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JPJ odgovoreno: 8. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2010. ja sam pin dobio nakon dva tri dana poslije dionica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 9. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2010. kolega,ako si imao pin od prije,mozda od dionica ine ili tht-a,taj ti je pin vazeci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mario1969 odgovoreno: 11. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 11. rujan 2010. ne vrijedi treba novi provjerio sam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.