Jump to content

Rekla da je trudna i pobjegla, nakon 3g me tuži i traži alimentaciju


Uno_402

Preporučene objave

Prije par dana dobio sam rješenje od Općinskog Građanskog suda u Zagrebu, gdje su mi u prilogu dostavili tužbu od 05.listopada 2009 godine zbog radi utvrđivanja očinstva i uzdržavanja.

Niže je navedeno da ako se ne odazovem da ce donjeti presudu zbog ogluhje.

Ukratko situacija je ovakva;

2007 godine bio sam u (nazovi vezi-vidjeli se mozda svega 5 puta) s ženom koja je bila pred rastavom (tako je bar rekla).

Imali smo odnose,ali ona je inzistirala da se ne koristi zaštita na šta ja naravno nisam pristajao dok mi nije došla s dokumentacijom od doktora da ne može imati djecu ( i da....ja budala povjerovao) .Nakon toga smo se vidjeli još jednom i tada mi je rekla da je trudna!!!!!!! HALOOOO!!!!!! Kako trudna pa pokazala si mi papir,eto dogodilo se -bio je njezin odgovor.Prvo što mi je palo na pamet je autentičnost tog PAPIRA da ne može ostati trudna,jer ipak radi u zdravstvu

Ok,prihvatio situaciju kakva je...da bi ona rekla da to nema veze samnom,da ce ona zadrzati dijete,da to nije moja stvar, da ja necu imati nikakve veze s tim i da cemo tako ić kod javnog bilježnika dati izjavu i to sve potpisati i ovjeriti.

Nakon toga se vise nije javljala,niti smo bili kod javnog bilježnika,nista.Zvao sam je par puta,slao sms ni A od nje.

Da bi sad ovaj tjedan(nakon skoro 3 godine) dobio rješenje s suda za utvrđivanje očinstva.

Nazvao sam je kad sam to dobio i pitao o čemu je riječ,rekla je da to nema veze s njom,da je to pokrenuo centar za socijalnu skrb i sl.

 

Sada sam u vezi s curom s kojom zivim i ona zna cijelu priču,pred 3 mj.ostao sam bez posla i ona me uzdržava.

Neznam gdje sam ni sta sam. Ovo nas je pogodilo ko grom iz vedra neba.Neznam sta mi je činiti.

Kako cu plaćati alimentaciju ako cu morati (imam primanja s burze 1100,00kn).

Da napomenem da su mi u prilogu još poslali njezin ugovor o kreditu kojim je kupila stan u ZG (Dali to znači da cu i njezin kredit morati otplaćivati???

Također sam dobio i presudu gdje njezin (sada već bivši muž)nije otac tog djeteta.

 

CITIRAM: "Prvotužiteljica se stjecajem okolnosti nalazi u situaciji da su trenutno njezina primanja opterećena kreditom.Njezine cjelodnevne aktivnosti okrenute su brizi za dijete što joj ne ostavlja nimalo vremena za ispunjenje ostalih životnih potreba"

 

Kojih ostalih životnih potreba???????? :-o:-o:-o

 

Ne bjezim od odgovornosti,ali stvarno neznam sta mi je činiti,kome se obratiti.

Prošlo je 3 godine......šta da radim,koja su moja prava,šta sada,kako platiti odvjetnika,DNA analizu da vidim dali je stvarno moje???????

 

Po svemu sudeći ne želi da imam išta s djetetom,a želi da plaćam alimentaciju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jeste li prethodno pogledali odgovore na bitan dio vaših pitanja (već donesena presuda radi ogluhe, dostava, žalba, prava), u temi koju je otvorila vaša druga polovica istog korisničkog profila klik-ovdje?

 

Ako vas tješi, sve i da ste htjeli/je htjela, tada niste mogli biti upisani kao otac djetetu obzirom da je bila u braku (i ako je dijete rođeno do 300 dana nakon razvoda ocem bi se smatralo njenog bivšeg), prije nego je to očinstvo bilo osporeno. Što se tiče priče oko potpisivanja kod javnog bilježnika da vi s obavezama oko djeteta nećete imati ništa, ne bi vam baš ničemu služilo, jer takve stvari ne možete ugovarati, niti to ijedan roditelj ima pravo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija