Jump to content

Pogršan zaključak policije (crveno )


Understanding

Preporučene objave

Pozdrav svima i hvala na razumjevanju jer sam ovdje prvi put

 

Pred dva dana ujutro 8,15 sati, točim gorivo na benzinskoj crpki u kad se iza mene zaustavi bijeli policijski bmw-e sa civilnim tablicama u kojem su bila dvojica policajaca jedan u civilu drugi u odori.

Policajac iziđe iz vozila i zatraži me dokumente koje mu dam te mi kaže da kad završim s točenjem benzina da dođem do njihovog auta na parkiralište pumpe.

Dođem do njihovog auta i pitam o čemu se radi. Kaže mi da sam na obližnjem križanju prošao kroz crveno.

Istina je da sam usporenom brzinom prošao kroz obližnje križanje jer sam vozio iza jednog kamiona s prikolicom u trenutku ulaska u križanje na semaforu je bilo zeleno ,kamion je vozio sporo, ne znam koje je svjetlo bilo na semaforu u trenutku izlaska iz križanja.Ne znam što je policajac vidio jer mi kaže da je i kamion prošao kroz crveno.

Policajac je napisao prijavu sucu za prekršaje, nije tražio da išta potpišem .Ne znam na koji je način on došao do zaključka da sam prošao kroz crveno u čemu se ne slažem sa njim. Može li policija rješavati problem križanja na benzinskoj pumpi. Što mogu učiniti da smanjim kaznu za prekršaj koji nisam učinio.

 

U trideset godina vozačkog staža imao sam jednu prekršajnu kaznu. Uvijek vozim po propisima sa policijom nikad nisam imao posla.

 

Hvala na savjetu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slično se i meni dogodolo, stojim (pod utjecajem alkohola) kraj svojeg auta, stane pored mene policija i kaže da sam prošao kroz crveno ja naravno blenem jer mi spominju rasršće koje je ako sam dobro shvatio udaljeno cca kilometar od mjesta gdje sam stajao i baljezgao pored auta, namjera je bila auto preparkirat i krenut dalje taksijem...nemam pojima o nikakvom crvenom ali eto napisali kazne (sa pogrešnim vremenima alkotestiranja, tj namjestenim tako da je prilagođen prekršaju koji sam navodno počinio), oduzeli vozačku na 8 dana i sl.,...da ne spominjem prijetnje pritvorom itd. ... ima li osnove policijski službenik okriviti me da sam pod utjecajem alkohola upravljao motornim vozilom ako me nije zatekao u vozilu...također koji dokaz je potreban sudu, jer ovako ispada moja riječ protiv policijskih djelatnika...a ja nisam mogao proći kroz crveno jer sam pio pive kraj auta...

 

Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija