Jump to content

pitanje i pomoć


girenica

Preporučene objave

prije godinu dana prodao sam osobni auto, te me je kupac zamolio dali može mjesec dana vozit na punomoć, na što sam i pristao.

krajem prošle godine pozvan sam na obavijesni razgovor u policiju zbog kd 225., a u međuvremenu je auto prodan. U policiji sam saznao daa je osiguravajuća kuća protiv vozačice i mene kao vlasnika podigla kaznenu prijavu zbog pokušaja prevare osig. društva.

istragom se utvrdilo da je prometna lažirana, te da sam ja "dao" punomoć jednoj odvjetnici za naplatu štete, koju je po saznanju za kazneno dijelo ista poništila zbog "dovođenja u zabludu glede identiteta davatelja punomoći".

osiguravajuća kuća je više puta tražila da povučem odštetni zahtjev, što sam ja odbijao iz razloga što ga nisam ni podnio, ali evo nakon više od godine dana dobio sam poziv od županijskog suda za raspravu,kao okrivljeni, pa molim savjet ako netko ima dali da uzmem odvjetnika ili da se sam pokušam branit, samo neznam od čega, te dali tu ima elemenata moje krivnje.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija