Jump to content

Pomoc


lok1

Preporučene objave

Dobro vece,

 

Naime, ovako, danas sam motorom u centru grada obisao policijsko vozilo (maricu tocnije) preko dvije pune linije. Nisu krenuli za mnom, niti su rotirku upalili, niti ikakve indikacije davali da stanem sa strane. No, opet se brinem ako mi mogu preko tablice ista, odnosno slati mi kuci kaznu na osnovu tablicu. Prijatelj mi je rekao da mogu napisati zalbu da sam motor ostavio na parkingu te da su kljucevi bili u njemu te mogu dobiti 500 kn kazne zbog ne cuvanja vlastite imovine. To je u slucaju da mi dode kazna. Da li mi netko moze reci da li ce mi dolaziti sta kuci na osnovu tablice i da li ovo za zalbu stvarno vrijedi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda su s tom "maricom" išli po nekog ozbiljnog kriminalca?

 

Možda je taj kriminalac već bio unutra?

 

Možda taj policajac nije ni zadužen za kontrolu prometa, a možda pripada organizaciji policije koja ima sasvim drugo teritorijano područje rada?

 

Specijalno vozilo za prijevoz uhićenih osoba je skupo vozilo, ručni rad, nije ni namjenjeno, ni tehnički sposobno upuštati se u jurnjave s motorima.

 

Uglavnom, policija velik dio svojih poslova može, a ne mora napraviti, a ono što mora može napraviti netko drugi, ne nužno onaj tko je nešto uočio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija