Jump to content

rad na crno kod drugog poslodavca


lako_cemo

Preporučene objave

Prije tri godine dobio sam nezakonit otkaz u poduzeću u kome sam bio zaposlen na neodređeno vrijeme (nepravomoćna presuda u cjelosti je u moju korist i nalaže poslodavcu isplatu svih zaostalih plaća i moj povratak na radno mjesto).Pošto sam financijski iscijeđen čekajući pravomoćnu presudu prisiljen sam prihvatiti sezonski posliću drugoj struci na crnjaka.Kakav bi mogući razvoj događaja bio ukoliko poslodavac sa kojim se sporim sazna za moj rad na crno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nikakav "razvoj događaja"nebi mogao biti. Gdje ,osim ovdje, piše da si radio na crno. I ko bi to njemu potvrdio i kako bi to dokazao? Bi morti poslodavci za koje si radio na crno to potvrdili i platili kazne? A rekla - kazala je šuplja ko trapist. Kaj si trebal,krepat od gladi radi njegovih "egzibicija". To je kreten i očekivao da ćeš dok se s njim tužiš odustati. Snašao si se i svaka ti ćast. Mirno spavaj i čekaj lovu koju ti mora isplatiti. Traži posao dalje jer znaš da iako je presuđeno kako jest,da ti opstanka u u "preduzeću",nema. Bit će šikane. To ti netreba. Idi dalje. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija