Jump to content

kome se obratitii


oluja

Preporučene objave

ja molim nekoga tko zna da mi odgovri kome da se obratim . razvod brka mi traje već godinu dana i riješenje konačno je pročitano i uručeno međutim na tome stoji žalba sada u sudu a ročište se nezakazuje već dva mjeseca . djete mi kreće u školu otac neplaća alimentaciju namogu da podnesem papire za dječiji dodatak jer do sada ga nismo primali jer dok smo živjeli u braku prosjek nam je prelazio jer bivši suprug ima dobru plaću . ja djete moram da spremim u školu i sve ostalo da financiram zaposlena jesam ali mi primanja i nisu nešto za pohvaliti a sve je skupo . kome da se obratim ???? nemojte mi reći samo czsr jer oni su mi već rekli da im se obratim kada mi otac djeteta neplati 6 mjeseci u kontinuitetu . hvala vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

posavjetujte se s Centrom što učiniti vezano za dječji doplatak, da li Vam trebaju dati neku potvrdu ili Vam je dovoljna presuda, makar nepravomoćna, da Vam je dijete povjereno na zajednički život i brigu, jer se za cenzus za doplatak sada u obzir uzimaju samo Vaša primanja, obzirom da više ne živite u bračnoj zajednici.

 

glede sudskog ročišta, prije jeseni se nemojte nadati zakazivanju novoga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

oluja je napisao:

...jer oni su mi već rekli da im se obratim kada mi otac djeteta neplati 6 mjeseci u kontinuitetu

...ili s prekidima, za 6 neplaćenih mjeseci unutar perioda od 7 mjeseci (ali na temelju pravomoćne sudske odluke, privremene mjere radi uzdržavanja, sudske nagodbe ili pred CZSSom).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija