Jump to content

Pogrešna banka, dobar broj računa


macak2

Preporučene objave

Pomagajte, hitno.

Prije mjesec dana dobila sam rješenje o povratu poreza, ali novci nikako da sjednu na račun. Većeras iz ne znam kojeg razloga uzmem u ruke to rješenje i pročitam ga od početka i imam šta vidjeti, piše da će novci biti isplačeni na dobar broj računa, ali u pogrešnoj banci. Znam da do ponedjeljka ništa i da u ponedjeljak moram u poreznu, ali koje su šanse da dobijem svoje novce? Ne znam je li moja ili njihova greška. Ja sam prijavu radila preko programa na stranicama erste banke, ali pokušala sam ponovo unijeti točan broj računa i banke i ispod ostaviti pogrešan naziv banke, svejdno je isprintan dobar broj. Glupača je restartirala windowse, a nisam spremila kopiju prijave. Ma nisam plavuša, al mogla bi sutra na farbanje. Što sad, kolike su šanse da dobijem novac? Kolike su šanse da postoje dva računa s potpuno istim brojem u dvije različite banke?

Što ako sam ja pogrješila, pa na poreznoj stvarno piše broj erste banke pa moj broj računa, umjesto broj RBA. I još sam to skužila nakon mjesec dana od dobivanja rješenja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija