Jump to content

da li je moguće dobiti od grada stan?Ne mogu sa djetetom na ulicu!Molim vas


NESI11

Preporučene objave

Prije nekoliko dana na TV-u se pričalo o fenomenu bumerang djece,što u biti znači da se radi o ljudima srednje životne dobi,supružnicima...koji su davno zapoćeli samostalni život te se odvojili od roditelja,ali sad u ovo doba recesije vračaju se nazad u roditeljsku kuču zbog gubitka posla,nemogučnosti plaćanja podstanarstva i sl.Tema me zainteresirala jer smo ja i muž jedan od takozvanih bumerang fenomena,te danas poslje gotovo 1,5 od našeg vjenćanja nalazimo se praktički na ulici sa djetetom od 1god.

On je na sreću za ovo ljeto našao sezonski posao s smještajem,a mene je tata(mama preminula)primio u stan da mi naposljetku ne uzmu djete,međutim to ne može vjećno trajati.

Sezona je gotova,skupili smo nešto novaca,muž se treba vratiti ali gdje(sa svojima nije u dobrim odnosima),a kod mene ne može jer sam u nacionaliziranom stanu.

Već dugo tražim bilo kakav posao,ali ne znam zbog čega nikako da mi netko da šansu(SSS,Ptt-tehnićar),muž sad također ostaje bez posla.

Strah me da nam socijalna služba ne oduzme djete,a i isto tako teško je prihvatiti činjenicu da smo odrasli ljudi(ja 32,on 38g.)te da smo u braku i da živimo odvojeno.

Da li postoji mogučnost da se od grada traži stan na korištenje,te da li ja imam pravo na bilo kakvu novčanu pomoć od strane socijalne službe,ako se suprug zaposli.

Molim da netko odgovori jer 1.10. nas čeka ulica,ne želim ni pomislit da dam djete u dom ili da mi ga oduzmu.

Da li postoji ikakva mogučnos za gradski stan,privremen smještaj koji se manje plača,ili nešto slično.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija