Jump to content

dsi- 10.3.2006


anonimno

Preporučene objave

Možda će izgledati kao filozofija, al neka. Lako mi je sada tebi dijelit savjet jer ja svoj ispit još nisam prijavila, pa me sve to tek čeka. Znači ovako. Nadam se da najviše vjeruješ sebi, i da si siguran u sebe nađi od danas po 2 sata i čitaj skriptu čitaj i čitaj, imaš pravo na slobodne dane, 2 sata ujutro dva popodne i samo deri po tome, javit ćeš mi se, svima nama 11.03. da si položio, sigurno, položit ćeš u to moraš sam vjerovati to ti je ono samopouzdanje tako nešto. Da više ne drobim, položit ćeš

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imaš dobar filnig!!!!!! položioooooo!

Bilo je naporno,dugo je trajalo ali na kraju se sve zaboravi!

Ispitivači su bili super,pomažu, ugodno ispitiju i imaš osječaj kao da pričaš s kolegom(šta ti on i je u stvari), a ne sa nekim frustriranim državnim službenikom.

Moram naglasiti da je vrlo važno kojeg "vodiča" dobijete jer o tome ovisi kad će te i kod koga ić... moja grupa je imala najboljeg i ovim putem mu se zahvaljujem; slava D.P.-u,aleas Drago Diklić-" morituri te salutante"!!!!!!!!!

PITANJA

--------------

Posebni dio; izvlaštenja i naknada; rješenje o konvalidaciji ništavog ugovora i rješenje o nepotpunom izvlaštenju osnivanjem prava služnosti, pravo građenja,vlasništvo,; u sklopu posebnog nas je ispitivao i zup,zus i uredsko poslovanje(malo o prethodnom pitanju, malo o izvanrednim pr. lijekovima i osnovne stvari iz svega pomalo- sve će te znat) B. Jelačić.- na čast i slavu svojeg prezimena, ludilo lik, i on je bio super bez obzira na glupu kišu koja je padala cijeli da(i još uvijek pada)-blažena bila moja dalmacija- samo Hajduk živi vječno!!!!!!

 

Opći dio; Ustav i sustav državne uprave skupa;- Predsjednik RH. Vlada RH, Ograničenja ljudskih sloboda, PROŠIRENO DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO I U KOJIM SLUČAJEVIMA SE ONO OSNIVA, Državne upravne organizacije, poslovi ureda državne uprave- ispituje neki Škugor isto ok lik

 

europska unija;- institucije EU-a, Parlament, Kako se biraju zastupnici i koliko im traje manda, Osnivački ugovori, status Hrvatke, ne znam koji je to ispitivač, al znam da voli plave i upicanjene kolegice.(ja sam muško pa mu baš i nisam bio drag pogotovo šta nisam znao koliko traje mandat eu parlamentaraca), i to se na kraju dobro završilo

 

službenici i samouprava;- ispituje Milković, gazda i direktor, ne voli kad se priča po hodniku, ako vas vidi da pričate(malo glasnije)" naljutit će se", jedinice lokal. samouprave, predstavničko tijelo regional. samoupr., poslovi poglavarstva i privremeno financiranje JLPS-a, opći uvjeti za prijam u službu, teške i lake povrede služb. dužnosti!!!!!

 

Ovo su bila pitanja za dipl iur. RJEŠILI SMO SE JOŠ JEDNOG ISPITA SEMPEL PRO SEMPER!!!!!

Pozdrav do nekog drugog ispita!!!!!

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija