Jump to content

Dostava obaveznog prekršajnog naloga


vackon

Preporučene objave

Pozdrav!

Zanima me dali se smatra dostavljenim obavezni prekršajni nalog ako ga ostave u poštanskom sandučiću? Znači nitko nije preuzeo ni potpisao?!

 

I još jedno pitanje vezano za isti prekršaj...

U prekršajnom nalogu se navodi 50 km/h, a u stvarnosti postoji znak od 60 km/h. (utvrdili su da se vozilo 72 km/h) Znači, znak na cesti postoji i ne postoji nigdje prestanak zabrane tih 60 km/h?!

To mi igra ulogu zbog same kazne koja bi bila duplo manja!

Kada sam išao provjeriti tko je vozio (jer svi u obitelji koristimo isto vozilo) na slici se ništa ne vidi jer je slikano prema suncu. Čak sam pitao i policajca koji mi je dao na uvid sliku dali me prepoznaje ili je to netko drugi, na šta je on samo slegnuo ramenima!

Pošto vozilo glasi na mene, dao sam svoje podatke tako da je i kazna došla na moje ime. Jel se mogu ikako izvući iz te gabule jer se stvarno ništa ne vidi na slici?

Molio bih i neku šprancu žalbe na taj prekršajni nalog,ako može...

Hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e da si prije pitao, dobio bi odgovor da pošalješ imena svih ukućana jer se ne sjećate tko je u to vrijeme mogao voziti automobil... sudu je neisplativo dovoditi troje-četvero ljudi i ispitati svakog posebno, tako da bi se tim putem najvjerovatnije izvukao od kazne... ovako napiši žalbu i kad te pozove sudac , iznesi mu svoje tvrdnje, on će vjerovatno pozvat policijskog službenika na suoćenje s tobom.... pandur se neće pojavit jer mu se ne ispalti gubit vrijeme za te male kazne ( ako se tri puta ne odazove , slučaj ide u tvoju korist ) i ponovo si se izvukao... evo sad sam ti uštedio 100E ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija