Jump to content

Policijsko maltretiranje


Tweens

Preporučene objave

Ljubazno molim malu pomoć. Problem je slijedeći:

Svojevremeno je provaljeno u kuću lokalnog poduzetnika. On kao osumnjićenog prijavljuje policiji mladića koji, pouzdano znam, nema s time nikakve veze. Policija ga poziva na informativni razgovor i on se odaziva. Nakon toga nemamo nikakvih saznanja o cijelom slučaju. Prolazi nekoliko mjeseci i događa se provala u nekakvu vikendicu. Policija ponovo dolazi k navedenom dečku i sumnjići ga za privalu. Što učiniti da se spriječi maltretiranje mladića sve zbog neosnovane sumnje s početka priče? Kome da se obrati za zaštitu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Shvaćam da policija ima pravo sumnjičiti... No, zar će nakon svakog kaznenog djela na svom području dolaziti k tom mladiću koji nije nikada ništa kriminalnog napravio. Znači li to da kad te jednom netko lažno optuži, da će policija, nebitno što nije potvrdila optužbe, nastavljati maltretirati... I, nije li policija osobi pozvanoj kao osumnjičeni po dovršenju svojih radnji koje nisu potvrdile sumnje, trebala reči barem "oprostite"?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija