Strumfeta objavljeno: 9. studeni 2010. objavljeno: 9. studeni 2010. Prije dva tjedna sam poslao mail odvjetnici,nije mi ništa odgovorila,dali je netko dobio povratnu informaciju? Jel je netko poznaje,kakvi su radni uvijeti,posao?? Dugo je na stranicama Hok-a... Citiraj
Tatjana82 odgovoreno: 10. studeni 2010. odgovoreno: 10. studeni 2010. Ni meni nije ništa odgovorila, a poslala sam prije cca 3 tjedna. Mislim da ništa od toga. Citiraj
nebo27 odgovoreno: 10. studeni 2010. odgovoreno: 10. studeni 2010. Također, pridružujem se, isto mi nije odgovorila Citiraj
desert_rose odgovoreno: 23. studeni 2010. odgovoreno: 23. studeni 2010. Ista stvar...nikakvu povratnu informaciju nisam dobila ako netko nešto više sazna, molim vas, javite! Citiraj
nebo27 odgovoreno: 2. prosinac 2010. odgovoreno: 2. prosinac 2010. Mislim....pred mjesec dana kak je bil oglas za dotičnu odvjetnicu, nije mi se javila, da bi jučer, prekjučer snimila oglas ali ovaj put pod prezimenom Šustero a ne više Šuster?? Jel to ista osoba ili Ako ima tko kakve informacije... Citiraj
bubaErdeljan odgovoreno: 2. prosinac 2010. odgovoreno: 2. prosinac 2010. ja sam pred dva tjedna išla uživo jer ni meni ništ nije odgovorila, i rekla mi je da je mjesto već zauzeto Citiraj
evelina098 odgovoreno: 9. veljača 2012. odgovoreno: 9. veljača 2012. Prije nekih 20-ak dana odvjetnica je objavila oglas na koji sam se prijavila. Oglas je maknut odmah, dan.dva nakon objave. Nisam dobila nikakav odgovor i danas vidim da je opet oglas opet objavljen. Zna li netko trebam li se ponovno prijaviti ili...? Također,ako ima netko tko se prijavio i dobio odgovor bilo bi lijepo da to podijeli s nama. Hvala! Citiraj
nebo27 odgovoreno: 10. veljača 2012. odgovoreno: 10. veljača 2012. Draga evelina098, zaboravi, sorry al samo to ti mogu savjetovati. Pa pogledaj i sama otkad daje oglase i nikad nikom se ne javi i tak samo vrti..mislim tolko nas ima nezaposlenih i stvarno nać vježbenika je problem,ne?! Niš od toga.. Citiraj
evelina098 odgovoreno: 13. veljača 2012. odgovoreno: 13. veljača 2012. Hvala ti na odgovoru. Vidjela sam da je opet odmah sutradan maknula oglas. Stvarno mi nije jasna ta gospođa... No dobro, valjda se će javit netko od ostalih... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.