Jump to content

Deložiraju me- molim pomoć


anonimno

Preporučene objave

Živim u stanu sa duševno bolesnom majkom, od njene socijalne pomoći i mojeg konobarenja.Igrom slučaja Ušli smo u taj stan koji je bio derutan i pripadao je cijeloj zgradi. Uz suglasnost svih stanara ostali smo u tom stanu i uredili ga. Sve je bilo u redu dok se nije pojavila tzv. vlasnica koja nas sudskim postupkom izbacuje na cestu.Mene zanima kako bi mogli barem odgoditi tu ovrhu koja je za tjedan dana.Molim pomozite!!!! :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Taj stan nije uveden nigdje. Znači kao da nije niti postojao.Ta osoba je pokreula tužbu u kojoj je tvrdila da je zivjela tamo prije, makar postoje dokazi da nitko u tom prostoru nije niti bio 20 g.,znači nema veća prava od nas koji smo tu već 4g.--Tj. ona nema nikakve papire o stanu. Unatoč tome sud je pravomoćno dosudio deložaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko god nam država bila trula u nekim stvarima, nema teorije da joj je sud dosudio, "bez ikakvih prava i papira" kako kažeš, deložaciju.

 

Mnogo stanovi "nisu uvedeni nigdje", odnosno nisu provedena etažiranja, ali to ne znači da su ti stanovi ničiji ili svačiji.

 

A što se tiče navoda da ta osoba "nema veća prava od vas", malo mi je teško u to povjerovati obzirom navodiš da

ste tu samo 4 godine i to po "dozvoli stanara", što baš i nije neki priznati osnov za stjecanje bilo kakvih stvarnih prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija