Jump to content

pomoć


zmigi

Preporučene objave

Molim hitno ako neko zna da pomogne mom frendu ,HRVI, dragovoljac, u mirovini ;Prije 15 dana supruga je uzela 3 malodobne djece i otišla u Sigurnu kuću pod ;IZREKOM: da ju je psihički matletirao, što nije ni upola točno Nikakvih prijava nikada nije bilo ni policiji ni socijalnij službi o psh, matletiranju .E dali NEKO MOLIM ZNA kako da on samo vidi svoju djecu i da zna dali im nešto treba ,jer čovjek je izvan sebe i sami znate da vam neko uzme djecu a vi nemožete do njih

HITNO molim bilo kakvu pravnu pomoć ili broj telefona na koji se može nešto saznat i gdje jer čovjek je izvan sebe .

Unaprijed hvala svima koji pomognu na bilo koji način tj, informaciju Ponavljam da supruga ga hoće ... i sve mu oduzet zbog njegove bolesti e to je cijela istina a on želi samo svoju djecu vidjeti i saznati gdje su .

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li se Vaš prijatelj misli razvesti ili?ako da neka na piše tužbu za razvod braka u kojojtriba pisat s kime djeca ostaju živjeti, s kime i kako će održavati susrete , koliki iznos predlaže za uzdržavanja za djecu....

 

 

pismeno ( preporučeno s povratnicom)se obratiti CZSS mjesta u kojemu živi i objasniti im što se događa te od njih tražiti pomoć oko ostvarivanja susreta oca sa djecom.

obratiti se suduprijedlogom u kojemu se također traži npr. da djeca budu utorkom četvrtkom i svaki drugi vikend kod oca te pola svih praznika(to je samo primjer) po mogućnosti navesti od npr. 15h - 18H( odnosno od kad do kad ) kao i kako i gdje će otac preuzimati djecu.

pismeno također obavijestiti PU o tome što se događa, te da otac već 15 dana nije vidio dicu te da ni ne zna gdje su

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija