zeko123 objavljeno: 17. studeni 2010. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2010. Pitanje vezano za neiskorišteni godišnji odmor iz 2009. godine. Ako nisam iskoristila sav godišnji odmor iz 2009. godine, jer mi to poslodavac nije omogućio, da li mi je poslodavac za neiskorišteni dio dužan isplatititi naknadu sukladno čl. 61. Zakona o radu, ili po nekoj drugoj osnovi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarioSB odgovoreno: 18. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2010. Ukoliko vam je radni odnos prestao poslodavac vam treba isplatiti naknadu za neiskorišteni godišnji.Trebate mu u roku 15 dana od prestanka radnog odnosa poslati zahtjev za zaštitu prava u kojem ćete zahtjevati da vam isplati tu naknadu.ako ne odgovori u daljnem roku od 15 dana sljedeća opcija vam je sud -ako poslodavac radniku ne omoguči korištenje godišnjeg odmora u najkračem trajanju određenom ovim zakonom može se kaznit kaznom od 61000-100000kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zeko123 odgovoreno: 18. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2010. Radni odnos mi nije prestao, pa da li i u tom slučaju imam pravo na naknadu za neiskorišteni godišnji odmor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zeko123 odgovoreno: 19. studeni 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2010. zeko123 je napisao: Radni odnos mi nije prestao, pa da li i u tom slučaju imam pravo na naknadu za neiskorišteni godišnji odmor? Molim vas da li mi tko može odgovoriti, naime hitno mi je jer mislim pisati zahtjev za zaštitu prava pa da i ovo navedem ako imam pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.