Jump to content

dobivanje vlasništva na dosjelost


tadeja

Preporučene objave

Imam zemljište od 1.600 kvadrata u mom vlasništvu.Od uvjek je u mojoj obitelji.susjed me je tužio na foru o dosjelosti jer je se upisao u posjednika prije 40 godina,a pismo od katastra u kojem smo morali biti obavješteni o promjeni nikad nije poslano te mi odvjetnik rekao da to nije valjano.Tužitelj nema nikakav papir da je to kupio niti da mu je dozvoljeno održavanje ni korištenje te nekretnine.Nikada je nije uživao i za to imam svjedoke starosjedioce ljude od 70.godina koji su svjedočili da tužitelj nikada nije uživao tu nekretninu za razliku od moje obitelji koja je tamo uvjek bila prisutna.to je sve posvjedočeno na sudu.Molim vas kakve su moje šanse na sudu?

MUKA MI JE VIŠE OD ODVJETNIKA ,SUDA I LAŽI.

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani, samo ukratko:

 

Cinjenicno stanje i pravna situacija koju ste opisali navodi me na zakljucak da su susjedove sanse male da dobije vlasnistva na temelju dosjelosti.

Kao prvo susjed bi morao bi imati pravni osnov stjecanja a toga nema, kako sami navodite,jer niti je kupio nekretninu a niti ju je stekao na drugi nacin. Pored toga ne ispunjava drugi uvjet da je bio u posjedu nekretnine odredjeno vrijeme...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija