Jump to content

Molim pomoc hitno


zvoncica01

Preporučene objave

Ne znam stvarno kome da se obratim a o ovome ne znam apsolutno nista.

Dakle... Zarucnik mi je danas zavrsio u Remetincu na odsluzenju kazne za razbojnistvo u trajanju godine i dva mjeseca.

Sve se to dogodilo prije nego sto smo se upoznali pa ne znam puno o slucaju ali evo sto znam... Na nepravomocnu presudu se zalio ali nikakav odgovor na zalbu a ni sama pravomocna presuda nisu dosle na adresu. :vrti:

Nije mi jasno...? Policajac koji ga je priveo u postaju mi je rekao da ju je morao dobit al da ju on sigurno nije otisao pokupit na posti. Ma nemoj?! Nista sigurno nije doslo! Al taj mi je isti policajac rekao kako ga trazi vec tri tjedna... ma mos si mislit. Da je samo jedan dan dosao na njegovu adresu nasao bi ga. Ali nebitno...

Zanima me dali se moze sad kako zalit? Odgodit kaznu? Smanjit? Ma sta god.

Ocekujemo bebu za Bozic. Zar ne moze bar s obzirom na tu novu okolnost smanjit kaznu ili nesto?

I kad mu mogu otici u posjetu? Uopce ne znam na koji sud ic trazit dozvolu. Najbolje da pricekam da me nazove i da mi sam kaze di sta, zar ne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

daaa u nezavidnoj si situaciji...trebaš rodit a on tamo gdje već je...nego za dozvolu posjeta se obrati sudu-odnosno sucu izvršitelju,koji je bio predsjednik vijeća u drugostupanjskoj presudi,koju kažeš niste dobili...zbunjujuće!ali obrati se i kaznenoj pisarnici.I zašto se barem ne čuješ sa njegovim odvjetnikom,koji mu je pisao žalbu!on nek ti savjetuje što se tiče daljnjih žalbi,s obzirom na promjenu okolnosti-u što ja čisto sumnjam,s obzirom da ti je dečko već u zatvoru,što znači presuda pravomoćna!I za tu presudu pitaj tog odvjetnika,dali ju je on dobio,morao je dobiti ju u svoj pretinac u sudu,jer bez odvjetnika tvoj dečko nije mogao niti uložiti žalbu.I još nešto...ja osobno imam također loša iskustva sa policijom,i ne vjerujem im bezrezervno!ali i ti budi pametna i ne vjeruj-bezrezervno nikom,pa ni svom dečku...i ne tvrdi za nikog NIŠTA,pogotovu što nisi od početka priče bila s njim.To ne znači da ne moraš sad biti podrška ocu svog djeteta,jer sad si mu najpotrebnija...ali boga mi i on je tebi!!!a njega nema...ne tvojom niti bebinom krivicom...sretno!dao bog da jednog dana budete sretna obitelj,s jednom mrljom iz prošlosti koja će se polako zaboravljati ukoliko se nikad više ne obnovi...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo tako! Zbunjujuce! Ali stvarno nikakva presuda nije dosla.

I ne mogu mu nikakve papire ni o nepravomocnoj nac... Pa ne znam ni tko mu je odvjetnik! Danas sam pricala s nekim njemu bliskim ljudima koji ga znaju puno puno duze i kaze da je on za to bio u pritvoru prije cetri godine kad je donesena nepravomocna presuda. Prije cetri godine! Ja te papire apsolutno nigdje nemogu nac.

On nije mogao uopce ostvariti svoje pravo na zalbu jer nije ni dobio pravomocnu presudu. :-x I jos k tome ispada da je izbjegavao kaznu. Bjezao i sta ti ja znam sta. To mu sigurno nebu nista olaksalo. A sumnjam da se ikako moze dokazat da on to nije dobio. Osim... Kaj ne vracaju oni to sudu ako ne primi posiljku? Onda to tamo negdje mora bit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gledaj...daj se ti pokušaj smirit koliko god ti to izgleda sada nemoguće.jer ti trebaš rodit za koji dan!i trebaš svoje zdravo dijete koje će jedino biti uz tebe i ti uz njega u sljedećih godinu i nešto...ON je tamo i to ne možeš promijenit,bojim se ni odvjetnici to više ne mogu...ali kontaktiraj,nađi tog odvjetnika!pa pitaj svog dečka prvom prilikom koji mu je odvjetnik pisao žalbu!jer žalbu ne može uložit nitko bez odvjetnika!A I ta priča mi skroz ne drži vodu da je bio u pritvoru već kad je dobio-nepravomoćnu presudu...ne vjeruj sasvim,svima!pa i tim njemu nekad bliskim ljudima...ljudi te možda žele utješiti ali na krivi način.Pitaj radije u sudu-sama!Ili se ti ipak SAMO pripremaj za najveći čin u životu jedne žene-za porod!jer dijete ti je jedino u što možeš biti sigurna!tvoje rođeno...a s muškarcima,muževima se to nikad ne zna...ne govorim ti to zato što je tvoj tamo,već poučena životom pa i vlastitim iskustvom.Organiziraj si tko će ti se naći pri ruci kad rodiš,i sad u ovom problemu ne zapostavi svoja prijateljstva,ni obitelj- jer trebat će ti!ako recimo padneš u postporođajnu depresiju,a to se dešava ženama i u najidealnijim uvjetima a kamoli ne bi tebi...ne želim te plašiti već pripremiti i ohrabriti-kao žena ženu!A ukoliko tvoj zaručnik do sad nije imao ODVJETNIKA,NEMOJ MU TI POKUŠAVATI BITI,JER NISI PRAVNO UČENA ALI I PORED SVEG ŠTO TEBE ČEKA-NEMAŠ VREMENA uostalom on je već duuugo znao što mu visi nad glavom,i bio je na slobodi pa je mogao to rješavati u hodu,polako...a ne ostaviti trudnici,da se trudi a po svemu sudeć-uzaludno...zdenka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija