Jump to content

Odgovaranje za tudje djelo


Todor

Preporučene objave

Pitanje je dosta komplicirano ali vjerujem da ce netko znati da odgovori?

Evo ovako: lice A skrivi prometnu nezgodu i zamoli lice B da se predstavi da je on vozio jer nije imao alkohola, te da ce ici prekrsajna prijava i novcana kazna samo koju ce lice A platiti. Lice B pri tome nije bilo u autu. Lice B to prihvati bez ikakve nadoknade. Potpise policijski zapisnik. Naknadno se dvema osobama iz auta konstatuju tjelesne povrede i ispostavi se da ce ici krivicna prijava i kazna zatvora uz uvjet, znaci uvjetna kazna zatvora, to odvjetnik procenjuje jer jos nije doslo do suda. Sada lice B ne zna sto da radi, da li da prizna sve kako je bilo ili sta. Da li postoje sanse sada da se izvuce? Postoje ocevidci koji znaju ko je vozio i skrivio prometnu nesrecu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E što ljudi sebi mogu zakomplicirati život. Gosponu A bi sigurno bilo olakšanje da kaže istinu, a ne da prijatelja baca u ponor.

U laži su kratke noge, a istina olakšava. Iskreno priznanje pametni suci najčešće honoriraju. Ali svi smo krojači vlastite sudbine i ne očekujte da će netko doći s čarobnim štapićem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija