avatar objavljeno: 21. prosinac 2010. objavljeno: 21. prosinac 2010. 25.11.2010, kaže sudac : "Krivi ste, pismenu presudu i obrazloženje dobiti ćete u roku 15 dana". To je prošlo prije 10 dana, strah me da nije možda negdje izvješena pa da mi ne teće rok za žalbu. HELP! Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 22. prosinac 2010. odgovoreno: 22. prosinac 2010. Rok za izradu i otpremu presude je mjesec dana. Ako Vam je ispravna adresa i nisu Vam ostavljane obavijesti po kojima niste postupili (da predignete poštu), vjerojatno to znači da presuda nije ni poslana. Uvijek se možete informirati u kaznenoj pisarnici tog suda da li Vam je poslano Citiraj
deki01 odgovoreno: 25. siječanj 2011. odgovoreno: 25. siječanj 2011. Hm,meni je na sudu zakazano 14.11.2010.donosenje presude no jos uvijek nisam dobilo nikakvu presudu ?????Što stim koliko dugo se ceka presuda i zasto to tako dugo traje???Bojim se pitat sto je s tim da nebi nekoga naljutio?Što da radim? Citiraj
Utjerivaczakona odgovoreno: 25. siječanj 2011. odgovoreno: 25. siječanj 2011. Odete do kaznene pisarnice s osobnom i zatražite presudu. Nitko se neće ljutiti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.