mariozg1 objavljeno: 30. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 30. prosinac 2010. Dobio sam od javnog biljeznika rješenje o ovrsi zbog duga po tekucem racunu. Ulozio sam prigovor javnom bilježniku u roku 8 dana. Možete li mi sada objasniti kako će ići dalji postupak i koji su rokovi po prilici? Dali ću dobiti neki odgovor na moj prigovor i u kojem roku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pao_Smarsa odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2011. Dobit će te poziv za ročište. Kada? Ovisi od suda do suda tj. koliko posla imaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mariozg1 odgovoreno: 3. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2011. Hvala na odgovoru. Što se dešava ako u međuvremenu podmirim dug? I ako može po prilici koliko se u Zagrebu čeka? Mjesec dana? Dva? Više ili manje.po prilici Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 4. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. ako podmirite dug,a u međuvremenu je određeno ročište, na ročištu ćete podnesi pisani dokaz da ste dug podmirili i postupka se obustavlja. Čeka na šta? poziv za ročište? ove godine ce sigurno biti, a kada to vam usitinu nitko ne moze sa sigurnošću reci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dijana25 odgovoreno: 11. listopad 2011. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2011. Može odgovor. Imam ovrhu po tekućem računu i da bi banka namirila dugovanje povuće mi novce sa drugog računa koji je pod blokadom i na kojem nemam sredstava niti odobrem minus. Sada sam po tekućem računu i u blokadi i u nedozvoljenom minusu. Kako je moguće da se podmire potraživanja po tekućem računu ako nemam sredstava na tom računu ???? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.