yasminkay objavljeno: 12. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2011. Kako se gleda na svjedočenje maloljetnog djeteta/niži razred škole/ u slučaju prijave za nasilje u obitelji. To je jedini svjedok. Kako zaštititi dijete? Djetetu se može reći više puta da je čudovište u ormaru, i ono će uglavnom vjerovati, najviše majci. Kako s tim? Da li je to dovoljno za osudu? Treba li ipak još dokaza?? Pogotovo kada se prijavljuje puno naknadno........a do tad nikad prijave bna tu temu........ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 12. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. Molim vas da ne objavljujete više tema upitom identičnog sadržaja na različitim mjestima foruma. Duplić brisan. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yasminkay odgovoreno: 12. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2011. sorry! Kasnije sam shvatila da možda pripada u drugu temu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 13. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2011. yasminkay je napisao: Da li je to dovoljno za osudu? Treba li ipak još dokaza?? Pogotovo kada se prijavljuje puno naknadno........a do tad nikad prijave bna tu temu........ Puno naknadno? Prije koliko vremena, i kako je dijete bilo tada staro? Kakvo nasilje?Je li bilo fizičkih ozljeda, bili ste kod liječnika? I kakvu osudu biste htjeli? To mi izgleda kao nekakav naknadni pokušaj revanšizma, kao , evo sad sam se sjetila da je bilo nekakvog nasilja. Nitko nije ništa primjetio (tj. nemate drugog svjedoka / dokaza), nego šestogodišnje dijete? I sada želite traumatizirati dijete pokušajima prisjećanja neugodnih eventa koji su bili prije možda dvije-tri godine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yasminkay odgovoreno: 14. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2011. ma ne ja!!!!! Takav se slučaj nekome drugome upravo sad događa!! Da i ja mislim da je osveta, ali eto...... kako sud na to gleda. Većinom su bile prijetnje telefonom u svađi, tj uvrede, ali koliko znam ne i fizičke ozljede i nikada osoba nije bila kod liječnika na tu temu..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2011. yasminkay je napisao: ma ne ja!!!!! Takav se slučaj nekome drugome upravo sad događa!! quote] Onda su upućeni nekom drugom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yasminkay odgovoreno: 15. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2011. No dakle! Ipakl molim neki odgovor..... Imate li saznanja treba li ipak još dokaza. Mogu li dokazi biti rekla kazala?? Rekla ona da ju se tuče, a nikad prijava, nikad dokumentacija itd itd Koristi se dijete s kojim se oduvijek manipulira.... Koje uvijek traži pogledom maminu reakciju na bilo što.... Teško dokazivo, teško za vjerovati, ali tako je.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.